100% p​rem​ium. 100% pickup.

Onbegrensd off-road. Temperamentvol op het asfalt. De nieuwe Amarok combineert alles wat u verwacht van een exclusieve premium pick-up: een krachtig design, een robuuste constructie en een hoog vermogen.

Nieuwe 3.0 L TDI V6-motor met een vermogen tot 165 kW en een koppel tot 550 Nm.

Krachtiger dan ooit: de 165 kW 6-cilinder turbodieselmotor met een inhoud van 3 l heeft meer dan genoeg vermogen, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Om nog meer vermogen uit de V6 TDI-motor met 165 kW te halen, kan de overboostfunctie het vermogen kort verhogen met wel 15 kW, afhankelijk van de rijomstandigheden.

8-traps automaat en permanente 4MOTION vierwielaandrijving. 

De nieuwe Amarok is de enige auto met de unieke combinatie van een comfortabele 8-traps automaat en permanente 4MOTION vierwielaandrijving. De eerste versnelling is ontwikkeld voor off-road rijden, terwijl de achtste versnelling geoptimaliseerd is voor zuinig rijden bij lage toerentallen.

BlueMotion Technology. 

Elke nieuwe Amarok is standaard uitgerust met de modernste technieken met als doel de pick-up zo schoon en zuinig als mogelijk te maken.

Permanente 4MOTION vierwielaandrijving. 

Deze aandrijfvariant is voorzien van permanente vierwielaandrijving met een speciaal (torsen)differentieel. Afhankelijk van de omstandigheden kunnen de aandrijfkrachten tussen de voor- en achteras variëren. Dit systeem werkt volledig automatisch en past zich aan de rij- en weersomstandigheden aan. Rijdt comfortabel zowel on- als off-road.

Inschakelbare 4MOTION vierwielaandrijving.

De Amarok met de inschakelbare vierwielaandrijving is in de basis achterwielaangedreven. Naar wens kunt u met een druk op de knop de vierwielaandrijving inschakelen. De aandrijfkrachten worden dan 50-50 over de voor- en achteras verdeeld. Ideaal voor het rijden in extreme omstandigheden. Op steile hellingen of onverharde wegen kan ook nog een reductieoverbrenging ingeschakeld worden.

ErgoComfort-stoelen. 

Beide voorstoelen zijn maar liefst in veertien richtingen verstelbaar. De stoelen hebben het AGR-keurmerk.

De nieuwste media- en navigatiesystemen

De Amarok Comfortline is voorzien van Radio Composition Audio. Het radiosysteem bevat een monochroom display, vier luidsprekers, alle gebruikelijke aansluitingen en een telefoonvoorbereiding voor mobiele telefoons. De Amarok Highline is voorzien van de Radio Composition Media. Deze radio beschikt over een 16,5cm touchscreen, zes luidsprekers, een cd-speler, elektronische spraakversterking en Car-Net App-Connect.


De breedste laadvloer. 

Geen enkele andere pick-up biedt zo veel ruimte tussen de wielkasten. Door de laadbreedte van 1.222 mm past een Europallet zelfs overdwars in het voertuig. De combinatie van de laadvloer van 2,52m2, hoge zijpanelen van 508 mm hoog en de lage tildrempel van 780 mm maakt de laadruimte tot uitermate praktisch en royaal.

De praktische achterklep. 

De achterklep kan tot 200 kg gewicht dragen en kan dienen als verlenging van de laadvloer.

Beleef de nieuwe Amarok

Toon prijzen:

BTW


De prijzen op de website staan standaard op Excl. BTW en BPM. Naar wens kunt u inclusief BTW selecteren.