Ook in 2013 lekker ondernemen met Volkswagen Bedrijfswagens

Ook in 2013 zet Volkswagen Bedrijfswagens zich maximaal in voor ondernemend Nederland. Eerste voorbeeld: de Transporter Baseline Plus, met keuze uit normale en verlengde wielbasis. De nieuwe modellen zijn op en top functioneel. Daarbij vallen ze op door hun aantrekkelijke standaarduitrusting, lage brandstofverbruik én de scherpe prijsstelling: vanaf 19.500 euro. Kortom, kostenbewust ondernemen anno 2013.

De Transporter Baseline Plus is gebaseerd op de populaire Baseline-uitvoering. De ‘Plus’ verwijst naar de uitgebreidere standaarduitrusting. Zo beschikken de nieuwe modellen over het BlueMotion Technology -pakket. De combinatie van een motor met Start-Stop systeem, banden met lage rolweerstand, recuperatie van remenergie, een wielkastspoiler en cruise control leidt tot verbruikscijfers die uniek zijn in dit segment (gemiddeld 6,7-7,0 l/100 km voor alle versies). Ook het Elektrisch-pakket met centrale vergrendeling met afstandsbediening, elektrische bediening van ramen en buitenspiegels (verwarmd) en radiovoorbereiding (incl. twee speakers) behoren evenals de boordcomputer tot de standaard uitrusting. De veiligheidsuitrusting omvat ABS, ASR, EDS, MSR, ESP, Hill Hold functie, twee airbags en een meervoudig verstelbaar stuur.

Ook een plus voor maatwerk

De Transporter Baseline Plus kan optioneel worden geleverd met airconditioning (Trend Klima). De meerprijs hiervoor bedraagt slechts 195 euro. Het Executive-pakket biedt voor een meerprijs van 495 euro Radio RCD 310, USB media-aansluiting, telefoonvoorbereiding, een multifunctioneel stuur en boordcomputer plus. Daarnaast zijn nog vele andere opties beschikbaar

Aantrekkelijke prijsstelling

De Transporter Baseline Plus met normale wielbasis (5,8 m3 laadruimte, 938 kg laadvermogen) wordt geleverd met de 62 kW/84 pk sterke 2.0 TDI. Hij staat in de prijslijst voor 19.500 euro. De uitvoering met lange wielbasis (6,7 m3 laadruimte, 1.087 kg laadvermogen) heeft de 84 kW/114 pk sterke 2.0 TDI aan boord. Deze versie kost 22.600 euro (prijzen exclusief BTW en BPM).

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.