Eén op de drie Volkswagen Transporters met DSG

Van alle ondernemers die een Volkswagen Transporter aanschaffen, kiest één op de drie voor de comfortabele en efficiënte DSG-transmissie. Gezien het feit dat de Transporter dit jaar 65 jaar bestaat en Bestelauto van het Jaar is geworden, zijn er speciale acties. Ondernemers die voor 31 december 2012 een Transporter aanschaffen, kunnen de DSG-transmissie bestellen voor een meerprijs van slechts 995 euro. Ook voor de populaire Caddy is de DSG-transmissie er tijdelijk voor slechts 995 euro.

VWB Content container - uitklapbaar

De DSG-transmissie van Volkswagen combineert het gemak van een automaat met de sportiviteit van een handgeschakelde transmissie. De geavanceerde DSG-versnellingsbak maakt gebruik van twee koppelingen. Hierdoor staat de volgende versnelling altijd ‘klaar’. Het overschakelen zelf gebeurt razendsnel en vrijwel zonder onderbreking van de aandrijfkracht. Dit komt zowel de prestaties als het brandstofverbruik ten goede. Het is dan ook niet verwonderlijk dat één op de drie ondernemers die voor de Transporter kiest ook deze transmissie bestelt.

DSG tijdelijk voor 995 euro

Om het succes van de innovatieve transmissie op passende wijze te vieren, wordt DSG voor de Transporter tot en met 31 december aanstaande aangeboden voor slechts 995 euro. Aangezien de normale meerprijs 2.000 euro bedraagt, komt het klantvoordeel op 1.005 euro. Ook de populaire Caddy kan in dezelfde periode voor dezelfde meerprijs uitgevoerd worden met de DSG-transmissie. Hier bedraagt het klantvoordeel 780 euro.

Meer acties voor Transporter en Caddy

Naast de DSG-aanbieding is er tot en met 31 december nog meer najaarsvoordeel bij Volkswagen Bedrijfswagens. Zo is er de luxe Caddy Edition met onder meer airconditioning, cruise control, parkeersensoren en lichtmetalen velgen. Deze en andere extra’s worden aangeboden voor een meerprijs van slechts 600 euro. In combinatie met de DSG-aanbieding loopt het voordeel op tot 4.940 euro. De Transporter 65 Edition is ook zeer luxueus met airconditioning, licht- en zichtpakket, comfortstoelen etc.. De meerprijs bedraagt 600 euro. In combinatie met de DSG-aanbieding loopt het voordeel op tot zelfs 6.520 euro. Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.