De Volkswagen e-Crafter wordt geleverd inclusief:

  • 2 jaar volledige fabrieksgarantie
  • 8 jaar fabrieksgarantie op de hoogvoltaccu (óf max. 160.000 km)
  • Door Volkswagen Bedrijfswagens voorgeschreven onderhoudsinspecties en de wettelijke APK-keuring voor een periode tot en met 8 jaar / 96 maanden, uit te voeren door een erkende Nederlandse Volkswagen Bedrijfswagen servicepartner naar keuze.

De periode van 8 jaar / 96 maanden onderhoud gaat in vanaf het moment dat de e-Crafter afleveringsklaar gemaakt wordt door de Nederlandse Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Er zijn 8 onderhoudsinspecties, 3 uitgebreide inspecties, 4 maal interieurfilter vervangen, 3 maal remvloeistof verversen en 3 APK beurten inbegrepen.

Onder het geadviseerde fabrieksonderhoud vallen:

  • Onderhoudsinspecties
  • Uitgebreide inspecties
  • Verversen remvloeistof
  • Vervanging interieurfilter

De garantie blijft van toepassing zolang alle door de fabriek voorgeschreven onderhoudsmomenten en reparaties worden uitgevoerd. Bij een eventuele eigenaarswissel blijven de garantie en het onderhoud op de auto van toepassing.

Alle reparaties of vervangingen die het gevolg zijn van slijtage van onderdelen of schade door het gebruik van de auto, die niet vallen onder de voorgeschreven onderhoudsadviezen van de auto, zijn niet inbegrepen. Volkswagen Bedrijfswagens stelt als voorwaarde voor de fabrieksgarantie dat het voertuig conform fabrieksvoorschrift is onderhouden. Indien je het voertuig exclusief de door Volkswagen Bedrijfswagens geadviseerde onderhoudsinspecties wenst aan te schaffen, kun je dit bij het bestellen van het voertuig aangeven. In dat geval zal het bedrag van € 999 exclusief BTW worden afgetrokken van de adviesprijs. De fiscale waarde van het voertuig wijzigt hierdoor niet.

Fabrieksvoorgeschreven Onderhoud & APK 

<b>Fabrieksvoorgeschreven Onderhoud &amp; APK</b>&nbsp;

12 mnd
30.000 km

24 mnd
60.000 km

36 mnd
90.000 km

48 mnd
120.000 km

60 mnd
150.000 km

72 mnd
180.000 km

84 mnd
210.000 km

96 mnd
240.000 km

Inspectieservice

V

V

V

V

V

V

V

V

Uitgebreide inspecties

-

-

V

-

V

-

V

-

Interieurfilter vervangen

-

V

-

V

-

V

-

V

Remvloeistof verversen

-

-

V

-

V

-

V

-

APK

-

X

-

V

-

V

-

-

12 mnd
30.000 km

V

24 mnd
60.000 km

V

36 mnd
90.000 km

V

48 mnd
120.000 km

V

60 mnd
150.000 km

V

72 mnd
180.000 km

V

84 mnd
210.000 km

V

96 mnd
240.000 km

V

*Bovenstaand schema is gebaseerd op 30.000km/jaar. Indien het jaarlijkse kilometrage afwijkt, kunnen de aangegeven onderhoudsmomenten verschuiven. Het aantal onderhoudsbeurten zoals in de bovenstaande tekst is weergegeven zijn te allen tijde leidend tot een maximum van 8 jaar (96 maanden) en/of 240.000km.

Disclaimer van NL

  • Om We Connect te kunnen gebruiken, heb je een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig. Log in via de We Connect-App met je gebruikersnaam en wachtwoord en registreer je wagen in jouw account. Voor We Connect Plus heb je tot 90 dagen na voertuigoverdracht om je bedrijfswagen te registreren op vwn.de/myVolkswagen of via de Volkswagen We Connect-app (beschikbaar in de App Store en Google Play Store) om de diensten volledig te kunnen gebruiken tijdens de overeengekomen kosteloze periode. Een geïntegreerde internetverbinding maakt het gebruik van de mobiele onlinediensten van We Connect mogelijk. De binnen Europa gemaakte datakosten worden gedragen door Volkswagen AG als onderdeel van de netwerkdekking met uitzondering van de Streaming & Internetdiensten en individuele In-Car Apps. Om gebruik te kunnen maken van de streaming- en internetdiensten, individuele In-Car Apps en de Wi-Fi-hotspot, kunnen data-abonnementen worden gekocht bij de externe mobiele communicatiepartner Cubic Telecom en worden gebruikt binnen de netwerkdekking in tal van Europese landen. Informatie over de voorwaarden, prijzen en ondersteunde landen is beschikbaar op vw.cubictelecom.com. Als alternatief kan de bestuurder internetradio en mediastreaming gebruiken via een mobiel apparaat (bijv. smartphone) dat als mobiele wifi-hotspot kan fungeren. In dit geval zijn de betreffende diensten alleen beschikbaar in combinatie met een bestaand mobiel abonnement tussen jou en je mobiele provider of met een afzonderlijk daartoe afgesloten contract en alleen indien dekking beschikbaar is. Afhankelijk van je mobiele abonnement kan voor gegevensuitwisseling via internet extra kosten in rekening worden gebracht (bijv. roamingkosten), vooral als je de dienst in het buitenland gebruikt. Om de gratis We Connect app te gebruiken heb je een smartphone met een geschikt iOS of Android besturingssysteem en een simkaart met data-optie nodig. Je hebt ook een geschikt mobiel abonnement nodig dat al bestaat of apart is geregeld met je mobiele provider. De beschikbaarheid van de individuele We Connect- en We Connect Plus-services die in de pakketten worden beschreven, kan van land tot land verschillen en is ook afhankelijk van het voertuig of de uitrusting. Deze diensten zijn beschikbaar voor de duur van de overeengekomen contractduur en kunnen tijdens de contractperiode onderhevig zijn aan inhoudelijke wijzigingen of zelfs beëindigd worden. Ga naar connect.volkswagen-we.com of vraag je Volkswagen dealer om meer informatie. Voor informatie over de voorwaarden van je mobiele telefoon kun je contact opnemen met je mobiele provider.