Profiteer van de voorraad-deals.

Een Volkswagen bedrijfswagen is niet de goedkoopste. Maar... koopt u zo´n goede bus, dan bent u verzekerd van betrouwbare Volkswagen kwaliteit en kunt u bouwen op een bewezen hoge restwaarde. En dan is er ook nog eens een App waarmee u zuiniger leert rijden.
Alles bij elkaar opgeteld, bent u met een Volkswagen bedrijfswagen zomaar goedkoper uit dan u zou denken. En dan rijdt u ook nog eens een échte Volkswagen.
Voor de snelle beslisser zijn er nu voorraad-deals. Met veel voordeel op een Volkswagen Caddy, Transporter of Crafter.

Volkswagen Bedrijfswagens. Onderaan de streep een slimme investering.

Historisch bewezen hoge restwaarde.

Een Volkswagen bedrijfswagen heeft historisch gezien een hoge restwaarde*. Velen voor u kregen een mooie prijs terug bij verkoop van hun bus aan een andere vakman.
Bron: Restwaarde analyse Autodata 2017.

Leer zuiniger rijden met de app. Tot wel 14%**.

Met de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app leert u zuiniger rijden. De uitgebreide Think Blue-score geeft u direct inzicht in hoe u remt en optrekt. Door uw rijgedrag aan te passen, bespaart u zomaar 14% ** op uw brandstofkosten.

Bron: Mind Mobility. 

Betrouwbare Volkswagen kwaliteit.

Met de Caddy, Transporter en Crafter kunt u verwachten dat u niet vaak voor reparaties naar de garage hoeft, omdat  u kunt vertrouwen op betrouwbare Volkswagen kwaliteit*.
Bron: Gebaseerd op TÜV Verkehrs Rundschau Nutzfahrzeuge 2015.

De Volkswagen Caddy. Eindeloos betrouwbaar.

Een echte vakman heeft geen tijd om stil te staan. Dus kiest hij voor een bedrijfswagen die hem nooit in de steek laat. Dat verklaart wellicht het succes van de Volkswagen Caddy. Dankzij zijn rijke standaarduitrusting rijdt u altijd ontspannen en comfortabel. En met zijn flinke laadruimte biedt hij volop plaats voor al uw transport wensen. Of het nu gaat om het opbergen van gereedschap, het vervoeren van bouwmaterialen of om het afleveren van verse producten. Daarnaast zorgen de schone en zuinige motoren voor een lager verbruik. Al met al een slimme investering. En zo houdt u onderaan de streep automatisch meer over.  

Wilt u de Caddy zelf ervaren? Plan dan snel een adviesgesprek of ga langs bij uw dealer.

De Volkswagen Transporter. Daar kom je verder mee.

Denkt u aan een bestel- of personenbusje? Dan denkt u al gauw aan de Volkswagen Transporter. Deze bedrijfswagen vervult al meer dan 65 jaar de wensen van hardwerkende professionals in de transport-, bouw- en installatiewereld. De jongste generatie biedt nog meer comfort en veiligheid dan u al was gewend. Bovendien verbruiken de nieuwe 2.0 TDI Euro 6 motoren een flink stuk minder dan hun voorgangers. Waardoor u heel wat extra kilometers uit een liter diesel haalt. 

Wilt u de Transporter zelf ervaren? Plan dan snel een adviesgesprek of ga langs bij uw dealer.

Voldoende ruimte voor alles en iedereen.

Met het oog op snelheid en efficiency is het voor u belangrijk dat mensen en materieel gelijktijdig op locatie arriveren. Daarom is er de Transporter met dubbele cabine. Met voldoende ruimte voor alles en iedereen. Comfort, zitplaatsen en laadruimte hebben een perfecte balans in de nieuwe Transporter Dubbele Cabine.

Wilt u de Transporter Dubbele Cabine zelf ervaren? Plan dan snel een adviesgesprek of ga langs bij uw dealer.

De Volkswagen Crafter. Geknipt voor het grotere werk.

Wat u en hoeveel u ook te vervoeren heeft, de Volkswagen Crafter deinst bijna nergens voor terug. Hij beschikt over veel laadruimte. En met zijn ruim bemeten schuifdeur zorgt hij dat u altijd makkelijk kunt laden en lossen. De inrichting is eenvoudig af te stemmen op uw dagelijkse praktijk. Standaard is elke Crafter voorzien van een dieselroetfilter. Bovendien zijn alle varianten ook in een zuinige en milieuvriendelijke BlueMotion uitvoering leverbaar.

Wilt u de Crafter zelf ervaren? Plan dan snel een adviesgesprek of rij langs bij uw dealer.

Onbezorgd rijden in een Volkswagen Caddy, Transporter of Crafter.
4 Jaar Financial Lease incl. Reparatie & Onderhoud.

En…
  • Gratis "Mijn Volkswagen bedrijfswagen app" voor een zorgeloze administratie. 
  • “Tussentijdse kosteloze oversluitservice“ op uw Financial Lease contract.
  • Sluit je een Care Port Allrisk verzekering af? Dan zijn je goederen en gereedschap nog gratis mee verzekerd ook t.w.v. €726.

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW en BPM. Naar wens kunt u de prijzen incl. BTW en kosten rijklaar maken tonen (en excl. BPM).