De Crafter Gesloten Bestelwagen

Vanaf € 19.995*

Groots in efficiency.

Of u nu vijf pallets wilt vervoeren of negen personen met bagage. De Crafter weet er slim mee om te gaan. Met z’n ruim bemeten schuifdeur en 10% meer laadruimte dan zijn voorganger is het de ideale bedrijfswagen. En precies naar uw gebruik in te richten. Daarnaast is er een groots scala aan geavanceerde assistentiesystemen, zoals de optionele Cruise control. De Crafter is standaard uitgerust met een dieselroetfilter en op alle varianten is efficiënte BlueMotion Technology leverbaar.

Met uw keuze voor Financial Lease profiteert u van een fiscaal aantrekkelijke financiering met veel voordelen. Het belangrijkste voordeel van Volkswagen Financial Lease is de toekomstige inruilwaarde van uw Volkswagen Crafter.
Bij de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen kunnen interessante fiscale voordelen van toepassing zijn. Zo geldt naast de investeringsaftrek (KIA) de mogelijkheid om versneld af te schrijven voor de Solar koelwagen. Bovendien wordt op de Solar koelwagen een milieu-investeringsaftrek (MIA) van maar liefst 36% toegekend!

Lat-om-lat betimmering.

Alles vast en zeker. 

Bescherm de laadruimte van uw Crafter optimaal met lat-om-lat betimmering. U beschermt niet alleen uw vracht en uw bedrijfswagen maar met deze lat-om-lat betimmering creëert u bovendien een aantal handige bevestigingspunten in uw laadruimte.

Oersterke stalen laadvloer. 

Optioneel met rubber en laadrandbescherming.

De laadruimte in uw Crafter Gesloten Bestelwagen is standaard voorzien van een robuuste stalen laadvloer. Voor wat meer grip is het mogelijk om de bodem te bekleden met een rubberen vloer. Ook kunt u een praktische laadrandbescherming en opstapverlichting bestellen.

Zijbekleding laadruimte.

Alles van onder tot boven beschermd.

Voor de laadruimte van de Crafter is stevige zijbekleding leverbaar die tot aan het dakframe reikt. Samen met de hoge scheidingswand zonder ruit kunt u heel effectief, veilig en flexibel uw laadruimte beladen.

Scheidingswand. 

Met of zonder (schuif)ruit.

De scheidingswand achter de voorstoelen is leverbaar met of zonder ruit. Een scheidingswand met een ruit levert extra zicht op en zodoende extra veiligheid. Het is tevens mogelijk om een schuifruit te bestellen zodat u vanuit de bestuurderscabine ook nog toegang hebt tot de laadruimte.

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.