De Crafter Chassis Enkele cabine

Vanaf € 22.310*

Basis voor onbeperkte mogelijkheden.

Het chassis van de Crafter vormt de perfecte basis voor uw ideale bedrijfswagen. Met de keuze uit verschillende laadvermogens, opbouwlengten en de mogelijkheid van een dubbele cabine, bepaalt u zelf hoe uw bedrijfswagen eruit komt te zien. De Crafter Chassis wordt standaard geleverd met PTO- voorbereiding af-fabriek.

Wanneer u een koelwagenopbouw, Citybox of multifunctionele laadbak met zwenkkraan nodig hebt, zit u goed met de Crafter. Op het vlakke, draagkrachtige chassis kan gemakkelijk een opbouw worden gemonteerd.
De Crafter is ook de ideale basis voor een zware opbouw. Dankzij het lage leeggewicht hebt u ondanks een zware opbouw nog genoeg laadvermogen over zonder het maximale totaalgewicht te overschrijden.

De Crafter Chassis Enkele cabine is volledig in te richten naar uw wensen en zo inzetbaar voor iedere branche. Hier vindt u enkele voorbeelden van de mogelijkheden. Op de branchepagina's vindt u specifieke vervoersoplossingen voor uw werkzaamheden. 

De Crafter CityBOX.

Voor ondernemers in goederenvervoer die vaak volumineuze, relatief lichte voorwerpen vervoeren, biedt de slimme Crafter CityBOX unieke voordelen. Door de sterke lichtgewicht opbouw profiteert u volop van effectieve laadruimte en bespaart u structureel brandstof. De Crafter CityBOX is standaard voorzien van een 750 kg laadlift die de gehele achterkant afsluit; deze is ook ideaal voor laden en lossen met een palletwagen of rolcontainer. 

De Crafter Hoogwerker.

De Crafter Chassis Enkele cabine kan eenvoudig gebruikt worden als onderstel voor een hoogwerker. Zo kunt u met betrouwbare techniek als basis veilig werken op grote hoogte. 

De Crafter Kipper.

De Crafter Kipper is zeer geschikt in de bouw of landbouw en groenvoorziening. De mogelijkheid tot het zijwaarts kiepen is een uniek eigenschap van de Crafter Kipper.

De Crafter Kipper met kraan.

De Crafter Kipper kan worden uitgerust met een kraan. Op de bouw of in de landbouw en groenvoorziening wordt hierdoor nog gemakkelijker om goederen of grondstoffen te vervoeren.

De Crafter Oprijwagen.

De Crafter Oprijwagen combineert een hoog laadvermogen met een klein rijbewijs. Vanwege de lichte en toch ijzersterke aluminium opbouw en de terugkeuring van 5 naar 3,5 ton, kunt u de Crafter rijden met een B-rijbewijs en toch beschikken over een laadvermogen van maar liefst ca. 1.300 kg. 

De Crafter Sneeuwschuiver.

De Crafter Chassis Enkele cabine is eenvoudig in te zetten voor nood- en hulpdiensten. Zo kunt u de Crafter ombouwen voor hulpvoertuig van strooidiensten bij sneeuw en gladheid. Dankzij zijn dubbele achteras en achterwielaandrijving is de Crafter Sneeuwschuiver geschikt voor alle terreinen. 

De Crafter Vuilniswagen.

De Crafter Vuilniswagen is gebaseerd op de Crafter Chassis Enkele cabine. Dankzij dubbel lucht achter is de Crafter Vuilniswagen geschikt voor zware beladingen. 

Volkswagen Bedrijfswagens biedt diverse mogelijkheden om uw Crafter te leasen of te verzekeren. Zo kunt u kiezen uit Financial Lease, Operational Lease of voor meer rust en vrijheid met de Flexible Lease. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden tot verzekering die aansluiten bij uw wensen en werkzaamheden.

Bij de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen kunnen interessante fiscale voordelen van toepassing zijn. Zo geldt naast de investeringsaftrek (KIA) de mogelijkheid om versneld af te schrijven voor de Solar koelwagen. Bovendien wordt op de Solar koelwagen een milieu-investeringsaftrek (MIA) van maar liefst 36% toegekend!

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.