Onderhoudsservice.

Variabele onderhoudsservice.

Bij een variabele onderhoudsservice wordt gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit olie die tot 30.000 km of 2 jaar mee kan gaan tot de volgende onderhoudsservice. In de nieuwere Volkswagen bedrijfswagens vertelt de boordcomputer wanneer (in tijd en kilometers) de 2 belangrijkste elementen van onderhoud, de olieservice en de inspectieservice, aan de beurt zijn.

Servicevideo Onderhoud.

Bekijk hier de video met meer informatie over de Onderhoudsservice.

Hoe werkt het?

 • Plan een afspraak bij uw dealer.
  U maakt online, telefonisch of aan de balie een afspraak. U kunt bijna altijd binnen een week terecht. Het bedrag dat u vooraf afspreekt is het bedrag dat u uiteindelijk afrekent. Tussen het moment dat de afspraak wordt gemaakt en de daadwerkelijke afspraak, bereiden wij het werk grondig voor. Er wordt gecontroleerd op de laatste updates vanuit de fabriek, de juiste monteur wordt ingepland en indien niet voorradig, worden de juiste onderdelen besteld. Een goede voorbereiding is immers het halve werk!
 • U brengt, of wij halen uw bedrijfswagen voor de Longlife onderhoudsservice.
  U kunt gebruikmaken van de haal- & brengservice van Volkswagen Bedrijfswagens. Zo brengen wij u bijvoorbeeld graag naar uw bestemming in de buurt, nadat u uw auto bij ons heeft afgeleverd voor onderhoud of reparatie. Of we halen uw auto bij u op en leveren deze weer bij u af. U kunt uw voorkeur opgeven als u een afspraak maakt. Uiteraard is ook vervangend vervoer mogelijk.
 • De onderhoudsservice wordt uitgevoerd.
  Komt de monteur tijdens de check nog iets tegen, dan belt onze service adviseur u altijd direct om dit te bespreken. Nadat alle werkzaamheden zijn uitgevoerd wordt gecontroleerd of alles conform afspraak is uitgevoerd. Niets is immers vervelender dan terug moeten komen.
 • U haalt uw bedrijfswagen op, of wij brengen hem langs op het afgesproken tijdstip.
  Zónder verrassingen achteraf. De monteur loopt samen met u langs de voltooide werkzaamheden en licht de garanties toe. Onder deze garanties valt ook Mobiliteitsservice, de gratis pechhulp in bijna heel Europa. Vervolgens betaalt u precies wat u had afgesproken. Er zijn geen verrassingen. En uw Volkswagen bedrijfswagen is weer helemaal klaar voor gebruik tot de volgende onderhoudsservice.

Veelgestelde vragen Variabele onderhoudsservice.

 • Wat kost Variabele onderhoudsservice?

  De prijs voor het onderhoud is per model en type verschillend. Wilt u een onderhoudsprijs voor uw Volkswagen bedrijfswagen? Neem dan contact op met uw Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Voor bedrijfswagens die al wat langer meegaan heeft Volkswagen Bedrijfswagens vaste lage prijzen: Economy Service.

 • Wat houdt Variabele onderhoudsservice in?

  Variabele onderhoudsservice bestaat uit een olieservice en een inspectieservice. En is anders dan een traditionele grote beurt, omdat uw auto er opnieuw tot 30.000 kilometer of tot twee jaar tegenaan moet kunnen. De olieservice dient bij maximaal 2 jaar of 30.000/ 40.000 km uitgevoerd te worden, afhankelijk van gebruik en rijstijl. Wilt u onderhoudsadvies of een offerte op maat? Neem contact op met uw Volkswagen Bedrijfswagens dealer.

 • Waarom komen er eventueel kosten bij?

  Afhankelijk van de kilometerstand en leeftijd van uw Volkswagen bedrijfswagen komen er op basis van fabrieksvoorschriften extra werkzaamheden bij. Denk hierbij aan het vervangen van het brandstoffilter, luchtfilter, remvloeistof of de distributieriem. Deze kosten hiervan worden apart berekend. Door de fabrieksvoorschriften te volgen, blijft uw Volkswagen bedrijfswagen in topconditie en blijft u recht houden op Mobiliteitsservice!

  *bij de voertuigdocumentatie vindt u het serviceplan waar het voor u model geldende onderhoudsinterval is weergegeven.

 • Kan ik vervangend vervoer krijgen?

  Ja, dat is mogelijk. Vrijwel alle bedrijfswagendealers en -servicepartners in Nederland hebben ook Volkswagen bedrijfswagens als vervangend vervoer. Het is wel raadzaam om dit bijtijds bij uw dealer aan te geven. Zo hoeven uw werkzaamheden geen moment stil te liggen. Aan vervangend vervoer zijn mogelijk kosten verbonden.

 • Kan mijn auto ook worden opgehaald?

  Jazeker. Als u geen tijd heeft om uw Volkswagen bedrijfswagen weg te brengen voor onderhoud of een reparatie halen wij uw auto graag voor u op en brengen hem ook weer terug. Aan deze service kunnen kosten verbonden zijn. Uw bedrijfswagen zelf afleveren kan ook. Dan brengen wij u of uw medewerker kosteloos weg en halen u op als uw bedrijfswagen klaar is.

 • Hoe lang heb ik garantie bij eventuele reparaties?

  Twee jaar, met onbeperkte kilometers. Bij Volkswagen Bedrijfswagens kunt u altijd rekenen op kwaliteit. Daarom zien we u na een reparatie of onderhoudsservice waarschijnlijk niet meer terug. Mocht dat onverwachts wel nodig zijn, dan kunt u rekenen op twee jaar garantie op de nieuw geplaatste onderdelen en de uitgevoerde werkzaamheden.

8 Servicebeloften waar u ons aan kunt houden.

 1. We werken ook buiten reguliere werktijden.
 2. Bij pech direct weer op weg.
 3. 2 jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden.
 4. Altijd gereed op het afgesproken tijdstip.
 5. Kleine reparaties direct klaar.
 6. We halen en brengen u of uw bedrijfswagen graag.
 7. Alles onder één dak: onderhoud, schade, maatwerk, banden en glas.
 8. Voordelig door slim onderhoud.

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.