Airco Service.

Langer fris en alert als u onderweg bent.

Fris achter het stuur.

Altijd een aangename temperatuur en constant verse lucht in de auto: uw airco zorgt ervoor. Zo blijft u langer fris en alert als u onderweg bent.

Airco Check.

Is uw airco al aan onderhoud toe? Plan nu een Airco Check bij uw Volkswagen Bedrijfswagens dealer. U weet binnen 15 minuten of uw airco nog optimaal functioneert. Een Airco Check kost € 16,50.

Airco onderhoudsservice.

Als de airco onderhoud nodig mocht hebben, dan wordt er direct een afspraak met u gemaakt. Onderhoud aan de airco is heel gemakkelijk te combineren met een onderhoudsservice en/of APK, zodat u optimaal mobiel blijft.

Onderdelen airco onderhoudsservice.

 • Controle op de werking van essentiële onderdelen.
 • Controle van de koelende werking.
 • Controle van de kwaliteit van stof-en pollenfilter.
 • Controle van drukbeveiliging en lekdichtheid.
 • Leeghalen, vacumeren en afvullen met koudemiddel.

Vervangen stof- en pollenfilter.

Tijdige vervanging van het stof- en pollenfilter verkleint de kans dat schadelijke stofdeeltjes uw bedrijfswagen binnenkomen. En zorgt voor een maximale lucht-doorstroom in uw bedrijfswagen.

Airco geurbehandeling.

Schadelijke micro-organismen die een onaangename geur veroorzaken worden verwijderd uit het aircosysteem. Daarna ruikt het weer heerlijk fris in uw bedrijfswagen. Een airco geurbehandeling kost € 32,20.

Servicevideo Airco.

Bekijk hier de video met meer informatie over de airconditioning in uw bedrijfswagen.

Veelgestelde vragen Airco Service.

 • Mijn airco geeft een muffe lucht af. Hoe komt dat en wat is er aan te doen?

  De verdamper wordt door het koelen aan de buitenkant steeds nat. Daar hechten zich na verloop van tijd bacteriën en schimmels die een muffe lucht veroorzaken. Deskundig laten schoonmaken met een speciaal middel is dan de oplossing. Ook kan een vervuild pollenfilter (indien aanwezig) mede de oorzaak zijn.

 • Hoe vaak kan ik het beste mijn airco laten onderhouden?

  Minimaal een keer per twee jaar. Bij oudere auto's is het verstandig om uw airco elk jaar te laten onderhouden. Vooral tijdens warme periodes willen veel mensen tegelijkertijd een afspraak maken, plan uw Airco Service daarom tijdig in.

 • Waar is een UV kleurstof-behandeling voor bedoeld?

  Het doel is om een lekkende plek op te sporen. De UV kleurstof markeert de plek waar het lek zit. Zodra de leidingen en de andere onderdelen met UV licht worden beschenen, ziet de monteur waar het lek zit.

Flexibele openingstijden.

Geen klus zonder bus. Uw Volkswagen Bedrijfswagens dealer begrijpt dat. Daarom kijken we niet zo op de klok en hebben we onze service uitgebreid met Flexibele Openingstijden.

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.