Garantie.

Informatie over fabrieks-, carrosserie- en lakgarantie.

De zekerheid dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Een Volkswagen bedrijfswagen is een kostbaar bezit. Terecht dat u wilt dat uw auto nog heel lang in optimale staat blijft. Zonder financiële tegenvallers. Met onze uitgebreide fabrieks-, carrosserie- en lakgarantie heeft u die zekerheid.

Fabrieksgarantie.

De zekerheid van het rijden in een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen wordt onderstreept door de uitgebreide Volkswagen-garantie. Die bestaat, naast garanties op lak en carrosserie, uit een reguliere garantie van twee jaar zonder enige kilometerbeperking. Dezelfde garantieperiode geldt (ook zonder kilometerbeperking) voor betaalde reparaties die door uw bedrijfswagendealer zijn uitgevoerd. Hierbij zijn ook alle benodigde originele Volkswagen-onderdelen inbegrepen. Uw bedrijfswagendealer kan u meer vertellen over de garantiebepalingen van Volkswagen.

Carrosseriegarantie.

Een moderne bedrijfswagen moet er ook na tienduizenden kilometers nog net zo uitzien als op de dag waarop hij is afgeleverd. Volkswagen Bedrijfswagens heeft daarom veel aandacht besteed aan de corrosiebestendigheid van de carrosserie. Deze is waar mogelijk verzinkt of geconstrueerd uit hoogwaardige staalsoorten. Volkswagen geeft u maar liefst 12 jaar garantie tegen doorroesten van binnenuit.

Lakgarantie.

Uw Volkswagen bedrijfswagen wordt in de fabriek met veel zorg in de juiste kleur gespoten. De lak bestaat uit meerdere lagen waardoor er een optimaal resultaat ontstaat. Op een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen krijgt u daarom een lakgarantie van maar liefst drie jaar.

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.