Sleutelservice.

Binnen 48 uur een nieuw exemplaar. In binnen- en buitenland.

Wat te doen als u uw sleutel kwijt bent?

Wanneer u uw sleutels bent kwijtgeraakt, kunt u het beste contact opnemen met de Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Geef uw sleutelcode door en stuur een kopie legitimatie en kentekenbewijs op. U ontvangt vervolgens binnen 48 uur uw nieuwe autosleutels.

Tip: noteer het sleutelnummer.

Bij een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen worden altijd twee sleutels geleverd: één voor dagelijks gebruik en één reservesleutel. Er zit ook een zwart label bij uw sleutel, waarop het sleutelnummer staat vermeld. Wij raden u aan dit label zorgvuldig te bewaren en het nummer bijvoorbeeld ook te noteren in uw agenda. Zonder dit nummer is het bestellen van een nieuwe sleutel een ingewikkelde en tijdrovende procedure.

Veelgestelde vragen over Sleutelservice.

 • Wat moet ik doen als ik de sleutel van mijn Volkswagen bedrijfswagen kwijt ben?

  Neem contact op met de dichtstbijzijnde Volkswagen Bedrijfswagens dealer.

 • Wat moet ik aanleveren als ik een nieuwe sleutel nodig heb?

  Het sleutelnummer. Hiermee kunnen wij de procedure opstarten om een nieuw exemplaar aan te maken.

 • Waar vind ik het sleutelnummer?

  Bij een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen worden altijd twee sleutels geleverd: één voor dagelijks gebruik en één reservesleutel. Er zit ook een zwart label bij uw sleutel, waarop het sleutelnummer staat vermeld.

 • Wat als ik geen sleutelnummer heb?

  Neem hiervoor contact op met uw dichtstbijzijnde Volkswagen Bedrijfswagens dealer.

 • Hoe lang duurt het voordat ik een nieuwe sleutel heb?

  Meteen nadat u uw sleutelnummer heeft doorgegeven, starten wij een speciale procedure en ontvangt u informatie over de kosten. In de meeste gevallen heeft u binnen 48 uur uw nieuwe autosleutel in uw bezit.

 • Wat zijn de kosten om een nieuwe sleutel te laten maken?

  Vanaf € 73,- excl. BTW en inclusief montage. De prijs is afhankelijk van het model Volkswagen bedrijfswagen waarin u rijdt. Hierin zijn niet alleen de kosten van de sleutel zelf, maar ook van het coderen van de software opgenomen.

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.