Aanrijding of ongeval.

Vind direct hulp. Vul online een digitaal schadeformulier in.

Wat te doen na een aanrijding of ongeval?

Breng uzelf en eventuele andere betrokkenen zo snel mogelijk in veiligheid. Indien nodig bel direct de hulpdiensten. Zorg dat de voertuigen veilig staan en gebruik een gevarendriehoek en alarmknipperlichten om ander verkeer te waarschuwen. Blijf in de buurt en verlaat de plaats van het ongeval niet zonder uw gegevens uit te wisselen. Maak foto’s om bewijsmateriaal te verzamelen.

Spoed? Bel 112 voor een ambulance, de politie of brandweer.
Geen spoed? Bel 0900 8844 voor de politie.

Als er gewonden zijn.
Bied ter plekke zorg. Verplaats ze niet, behalve als er acuut gevaar dreigt.

Aanrijding op snelweg zonder gewonden.
Gaat het om een aanrijding op de snelweg, is er niemand gewond en kunnen de auto’s gewoon rijden? Wachten op de politie is dan niet nodig. Ga samen naar de eerstvolgende parkeerplaats om de schade af te handelen. Dit is veiliger en het overige verkeer ondervindt geen last.

Online schadeformulier invullen.

Na een aanrijding kunt u direct en eenvoudig het schadeformulier invullen op www.mobielschademelden.nl. Zorg er ook altijd voor dat u het Europees schadeformulier in uw auto heeft liggen, voor het geval uw internetverbinding niet (meer) werkt. Bel ook het Mobiliteitsservicenummer en Volkswagen Bedrijfswagens helpt u direct een aantal zaken te regelen.

Voordelig verzekeren?

Voor uw Volkswagen bedrijfswagen zijn er twee verzekeringen met specifieke Volkswagen voordelen én een zeer aantrekkelijke premie.

CarePort Basisverzekering.

Voordelen CarePort Basisverzekering:

  • Scherpe premie.
  • Geen eigen risico.
  • Volkswagen Bedrijfswagens dealer als centraal aanspreekpunt.
  • Standaard ‘Extra premiebescherming’.
  • WA dekking tot € 2.500.000,-
  • Betalingsgarantie bij schadeherstel.

CarePort Plusverzekering.

Bovenop de ruime voorwaarden van de Basisverzekering heeft de Plusverzekering aantrekkelijke extra’s voor een nog completere dekking. De CarePort Plusverzekering is alleen bestemd voor nieuwe Volkswagen bedrijfswagens.

  • 12 maanden nieuw waarderegeling.
  • Vervangende bedrijfswagen gedurende de reparatieperiode.
  • Schadeafhandeling vanzelfsprekend bij uw Volkswagen Bedrijfswagens dealer.
  • Standaard schadeverzekering inzittenden.

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.