Volkswagen Campers.

Camper Centrum Nederland: alle diensten onder één dak

Volkswagen Camper Centrum Nederland werd opgericht in 2001. Het bedrijf heeft zich in ruim tien jaar ontwikkeld tot een naam die niet meer is weg te denken uit de markt van compacte campers. Het Volkswagen Camper Centrum is de plek waar kennis over autotechniek en wonen samen komen.

Bekijk hier al onze modellen

 

De Tramper

Binnen de Volkswagen Camper familie is er de Tramper. Het sterkste punt van de Tramper is zijn veelzijdigheid. Op het eerste gezicht is het een royale en heel praktisch vijfpersoons familieauto, die ruimte biedt aan alle denkbare bagage. Maar binnen een paar minuten verandert de Tramper in een slaapauto, waarin twee personen prima kunnen overnachten. Lees meer over de Tramper
         bannergroottramper1                                                                                                                                                                  

De California

De Volkswagen California is het internationale symbool voor de ideale compacte camper. Een echte alleskunner, die de reis én het verblijf op de bestemming ongekend plezierig maakt. Meer weten over de California? 

caligrootvoorkant 

 

De California Beach 

Met de eigenzinnige California Beach kun je alle kanten op. Vergeleken met de California is het een sportievere en iets meer basic camper, met extra leefruimte, een driepersoons achterbank die om te klappen is tot een ruim tweepersoons bed, een handbediend hefdak met daarin een tweepersoons bed met lattenbodem en een compactere keuken met water- en kookvoorziening. Bekijk de California Beach

bannerbeach-01

 

                                                                                                       

 

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.