Volkswagen Bedrijfswagens komt naar je toe

Leusden, 9 november 2017 - Waar klanten vroeger steevast naar de dealer moesten rijden met het plan een nieuwe bedrijfsbus te kopen, is Volkswagen Bedrijfswagens vaker dan ooit te vinden op beurzen. Wellicht denkt u als lezer dan onmiddellijk aan de BedrijfswagenRAI, maar Volkswagen kijkt liever wat breder. 

Volkswagen Bedrijfswagens komt naar je toe 

Waar klanten vroeger steevast naar de dealer moesten rijden met het plan een nieuwe bedrijfsbus te kopen, is Volkswagen Bedrijfswagens vaker dan ooit te vinden op beurzen. Wellicht denkt u als lezer dan onmiddellijk aan de BedrijfswagenRAI, maar Volkswagen kijkt liever wat breder. 

Potentiële cliënten tref je namelijk niet alleen op autobeurzen, maar juist ook op vakbeurzen. Zo ook afgelopen oktober tijdens ‘Meesters in de tuin’, een onderscheidend, high-end event in Cuijk voor hoveniers en tuinarchitecten in de Benelux. Tijdens dit eendaagse evenement zetten speciaal geselecteerde toeleveranciers hun kennis en inspiratie centraal. Verwacht u daar een bedrijfswagenmerk? Niet per se. Maar de beursgang van Volkswagen Bedrijfswagens was uitermate succesvol.

Waarom komen we uw kant op?

Tegenwoordig kan iedereen die een bedrijfsbus kopen wil, online alles met elkaar vergelijken: extra opties, kleuren, modellen. Er zijn zelfs al digitale showrooms, waar u met uw Virtual Reality-bril in een auto kunt gaan zitten en op uw gemak een rondje kunt toeren in uw ideale bedrijfswagen. De tijd waarin u fysiek naar de dealer moest voor bedrijfswagens of bedrijfswagen occasions, is al jaren voorbij. Maar dealers en showrooms blijven natuurlijk ongekend belangrijk in het beslissingsproces, zelfs voor de jonge digitale generatie (18-34 jaar), zo leert onderzoek. 

Sterker nog, het is in veel gevallen de beleving in de showroom, de extra voorlichting en de bijbehorende proefrit die de doorslag geven voor de uiteindelijke aankoop. De goed geïnformeerde consument (m/v) die naar zijn/haar ideale bedrijfswagen komt kijken, wil namelijk eerst ruiken, proeven en voelen alvorens de knoop doorgehakt wordt. Dus waarom zou een automerk niet zoeken naar een combinatie van dat alles? 

Combinatie van beleving & voorlichting

Het combineren van wat u wilt en wat wij kunnen bieden, is dus precies wat Volkswagen Bedrijfswagens doet. Op de Bouwbeurs in Utrecht bijvoorbeeld, waar Volkswagen in februari op een 200 vierkante meter grote stand met maatwerk voorbeelden voor ondernemers in de bouwbranche acte de présence gaf. Maar ook op kleinere vakbeurzen zoals recentelijk op Taxi Pro in Houten – het jaarlijkse event voor de taxibranche - en GroenTechniek Holland in Biddinghuizen - dé tweejaarlijkse vakbeurs voor het beheer en onderhoud van de (groene) openbare ruimte in Nederland. 

Omdat bij elke branche een specifieke Volkswagen bedrijfswagen past, nemen wij per beurs voertuigen mee die al dan niet tailor made aansluiten bij specifieke behoeften van onze doelgroepen. Zo had Taxi Pro een Nederlandse primeur in de vorm van de Crafter-rolstoelbus en was de Crafter ERGO Kipper voor het eerst te zien tijdens GroenTechniek Holland.

Kom bij ons langs op deze beurzen in 2018  

Achter de schermen is Volkswagen Bedrijfswagens nu al weer druk met nieuwe beurzen in 2018. Zo staan De Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg én de Horecava in Amsterdam RAI van 9 tot 11 en van 8 tot 11 januari op de agenda en is Volkswagen Bedrijfswagens van 6 tot 9 februari present op de VSK, de tweejaarlijkse beurs voor de gehele installatiebranche in Utrecht. Vergeet niet uw toegangskaarten te reserveren of kopen.

Persoonlijke advies over uw ideale bedrijfswagen

Tijdens deze beurzen zijn verkoopspecialisten van onze regionale dealers aanwezig die geïnteresseerden alles kunnen vertellen over hun ideale Volkswagen bedrijfswagen. We staan voor u klaar. Met de persoonlijke adviezen van de specialist van de dealer en met de premium uitstraling die elke bedrijfswagen van Volkswagen standaard biedt, is de keuze mogelijk snel gemaakt. Vraag ook zeker naar onze aantrekkelijke financieringsmogelijkheden. U hoeft de bedrijfswagen dan alleen nog maar bij de dealer op te halen. Maar op verzoek kan uw nieuwe wagen natuurlijk ook thuis worden afgeleverd.

 


Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.