Auto- en motorblog Flying Dutch enthousiast over onze nieuwe Crafter

Leusden, 9 augustus 1017 - Autoblog Flying Dutchman vindt onze nieuwe Crafter "een uitermate goede, veilige en moderne bestelwagen met ruime laadruimtes, sterke en soepele dieselmotoren en een leger aan elektronica die de veiligheid drastisch vergroten."

Driving Dutchman heeft onlangs gereden in onze nieuwe Crafter, en het oordeel dat ze over onze nieuwe krachtpatser vellen is zeer positief. Het oordeel van de site: "De nieuwe Volkswagen Crafter is een uitermate goede, veilige en moderne bestelwagen met ruime laadruimtes, sterke en soepele dieselmotoren en een leger aan elektronica die de veiligheid drastisch vergroten. Daarbij rijdt hij ook nog eens fijn en comfortabel, zeker met de extra vering in de stoel en ziet hij er fris en modern uit. En de enorme hoeveelheid varianten zorgen ervoor dat er voor ieder doeleinde wel een Crafter te vinden is. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat de Crafter er wederom met de hoofdprijs vandoor is gegaan." Daarmee wordt gedoeld op de International Van of the Year 2017 - award.

 Op de hierboven genoemde site is het hele verslag te vinden. 

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen van Volkswagen Bedrijfswagens? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.