Advies over onze bedrijfswagens op GroenTechniek Holland

Leusden, 6 september 2017 - Wie werkzaam is in de agrarische sector, bosbeheer, een gemeente of bijvoorbeeld tuinonderhoud weet: het comfort en gemak van uw bedrijfswagen zijn onmisbaar voor uw werk. Heeft u een maatwerk bus nodig voor uw beroep en wilt u graag vakkundig vrijblijvend advies? Kom dan naar GroenTechniek Holland van 12 t/m 14 september. We vertellen u alles over onze nieuwe innovaties, het rijcomfort, de veiligheid en duurzaamheid van de bedrijfswagen.


Leusden, 6 september 2017 - Bezoek tijdens GroenTechniek Holland de Volkswagen Bedrijfswagens-stand! Op deze grootste Nederlandse beurs voor groentechniek kunnen professionals alles te weten komen over de laatste ontwikkelingen en oplossingen voor hun eigen bedrijfsvoering. Ook Volkswagen Bedrijfswagens heeft een stand. We delen er de ins en outs van onze nieuwe Crafter en we nodigen u uit om een testdrive in de nieuwe Amarok te maken. Zien we u daar? 


Ontdek de Crafter 4MOTION: de nieuwe Volkswagen Kipper
Is uw bedrijfsvoering gebaat bij een kantelbare laadbak, denk dan eens na over onze Kipper als bedrijfswagenoplossing. De nieuwe Crafter Kipper beschikbaar wordt tijdens GroenTechniek Holland gepresenteerd op de stand van Volkswagen Bedrijfswagens. Ombouwer 
Van den Born Carrosserie levert voor de nieuwe Crafter de Kipper ombouw. Uiteraard is er nog meer mogelijk, specifiek voor uw onderneming in de groenvoorziening. 


Testdrive Volkswagen Amarok Pick-Up
Als u een 
eigen bedrijf wilt starten binnen de groensector dan moet u naar alle waarschijnlijkheid een (nieuwe) bedrijfswagen kopen. Maar welke wagen is nou het meest praktisch, krachtig en rijdt het fijnst? 
We maken de keuze iets makkelijker want tijdens GroenTechniek Holland kunt u een testdrive maken in de nieuwe Volkswagen Amarok. Dankzij de 4MOTION heeft u nog meer grip op onverharde wegen. Op het terrein van de beurs heeft kunt u zelf ervaren of de vierwielaandrijving van de veelzijdige pick-up bestand is tegen paden en banen in bossen en weilanden. En geloof ons: de Amarok is tot in detail ontworpen voor het ruige werk op alle terreinen, dag in dag uit. 


Over GroenTechniek Holland
Dit jaar is de derde editie van de tweejaarlijkse beurs voor beheer en onderhoud van de (groene en grijze) openbare ruimte. In 2017 zal GroenTechniek Holland het bezoekersaantal van 2015 (met ruim 21.000 bezoekers) waarschijnlijk ruimschoots overtreffen. Het terrein is ruim 3 hectare groter en er zijn meer deelnemers dan de vorige editie. Op meer dan 150 stands demonstreren ruim 450 merken hun (nieuwe) producten en modellen voor de groenvoorziening op onder andere het gebied van maaien, (bomen) snoeien. 


Advies bij het kopen van uw ideale bedrijfswagen
Gaat u een 
hoveniersbedrijf beginnen en weet u niet goed waar u op moet letten bij het kopen van bijvoorbeeld een bedrijfsbus of pick-up? Laat u dan informeren over de verschillende modellen; TransporterAmarok of Caddy? We adviseren u graag over onze vele mogelijkheden en modellen, en welke het beste passen bij uw werkzaamheden. Niet alleen tijdens GroenTechniek Holland maar ook hier online en bij de dealer uiteraard.

Heeft u nog geen kaarten? U kunt ze aanvragen bij Volkswagen Bedrijfswagens. Mail naar marketing-pah@pah.nl.

 

 

 

 

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en ontwikkelingen van Volkswagen Bedrijfswagens? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief.

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.