Volkswagen Transporter wint onderscheiding tijdens Dutch Design Week.

Leusden, 4 november 2015 – De nieuwe Volkswagen Transporter heeft voor zijn dubbele cabine de Erkenning ‘Goed Industrieel Ontwerp’ (GIO) gekregen. De onderscheiding werd tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven uitgereikt. 

De onderscheiding werd in de categorie Professionele Producten toegekend aan het ontwerp van de dubbele cabine-uitvoering van de nieuwe Volkswagen Transporter. GIO is een initiatief van de onafhankelijke stichting Designlink en wordt ondersteund door beroeps- en brancheorganisaties, kennis- en onderwijsinstellingen en intermediairs. 

Ontwerp sluit naadloos aan
De vakjury roemde de vormgeving, functionaliteit, ergonomie en het materiaalgebruik van de door GBO Design ontworpen dubbele cabine-uitvoering. Samen met de bank af fabriek biedt de dubbele cabine drie comfortabele zitplaatsen, diverse extra opbergvakken en de mogelijkheid om lange(re) ladingen te vervoeren door deze onder de bank te schuiven. Het product is ook in de prijzen gevallen, omdat het ontwerp naadloos aansluit op het strakke design van zowel het interieur als exterieur van de Transporter. Ook de achterzijde van de tussenwand komt overeen met de vormgeving van de Volkswagen. 

Altijd maatwerk
De zesde generatie Transporter is er in verschillende varianten van functionele Trendline tot luxe Highline. Interessante opties zijn onder meer de grootlichtassistent, LED-koplampen en –achterlichten, Adaptive Cruise Control, Front Assist noodrem- assistent en de Rear View achteruitrijcamera.  


Ook altijd op de hoogte over het laatste nieuws omtrent uw bedrijfswagen? Schrijft u zich dan vandaag nog in voor de nieuwsbrief.

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.