Nieuwsbriefactie Amarok Safari door Nationale Park De Hoge Veluwe

Leusden, 7 juli 2015 - Het Nationale Park De Hoge Veluwe heeft Volkswagen Amarok modellen in gebruik genomen waardoor er een mogelijkheid was tot het maken van een safari door het park, aan boord van de Amarok. Door middel van een speciale actie onder de 40.000 lezers van de Volkswagen Bedrijfswagens nieuwsbrief, kon er een safari worden gewonnen en twee geluksvogels konden op 12 mei de natuur in.

Op het Nationale Park De Hoge Veluwe rijden inmiddels twee Volkswagen Amarok modellen, tot grote tevredenheid van de boswachters. “De Amarok is echt enorm comfortabel, terwijl hij onder alle omstandigheden zijn mannetje staat. Een echte alleskunner,” aldus één van de natuurbeheerders die dagelijks onderweg is in de stoere Volkswagen. Om kenbaar te maken dat het Nationale Park, na jarenlang Land Rover gereden te hebben, is overgestapt op Volkswagen werden er twee safari’s verloot onder de 40.000 abonnees van de Volkswagen Nieuwsbrief.

 

Dat leverde twee winnaars op: Jeroen Rozemuller van TimeLight uit Nijverdal en Victor Goulmy van Trendy Garden uit Nieuwegein, die beiden een introducee mee mochten brengen. Zij meldden zich op dinsdag 12 mei in Otterlo. In twee Amaroks gingen zij het park door, een rit die hen langs veel bezienswaardigheden voerde, waaronder het buitenverblijf van de familie Kröller, herten, moeflons en ongekend veel natuurschoon.

 

Gastheer was boswachter Henk Ruseler. Hij is al ruim dertig jaar boswachter in het Park en daarom kent hij het gebied als geen ander. De winnaars liet hij zien dat de Amarok een goede keuze is en dat deze robuuste Volkswagen zowel op de paden als op het stuifzand zijn mannetje staat. In het park werd nog even gezellig geborreld aan ook daar bewijst de Amarok zijn toegevoegde waarde!

 

Jeroen Rozemuller: “Een fantastische beleving, je ziet de Veluwe vanuit een heel andere hoek en komt op plekken waar anderen nooit komen. Mijn zoon Bram was mee en ook hij heeft genoten. Complimenten aan de organisatie.”

Victor Goulmy: “Een onverwacht leuke en spannende kennismaking met de Veluwe. Ik ben er best vaker geweest, maar de plekken die ik nu heb gezien, zie je als wandelaar of fietser niet. De manier waarop Henk Ruseler ons door het park heeft geleid is echt onvergetelijk.”

Ook altijd op de hoogte over het laatste nieuws omtrent uw bedrijfswagen? Schrijft u zich dan vandaag nog in voor de nieuwsbrief.

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.