Wereldprimeur in Genève: de Volkswagen Multivan Alltrack

Leusden, 4 maart 2014 – Op de Volkswagen Group Night in Genève beleefde de Volkswagen Multivan Alltrack zijn debuut. Met zijn krachtige TDI-motor en 4MOTION vierwielaandrijving is hij klaar voor avontuur en daarbij biedt hij de inzittenden pure luxe. Zo is het meubilair bekleed met leder van het exclusieve merk Poltrona Frau en is het infotainment-systeem van topklasse. De veelzijdigheid van het studiemodel wordt benadrukt door een slim railsysteem en een keukenmodule.

Op de Volkswagen Group Night in Genève beleefde de Volkswagen Multivan Alltrack zijn debuut. Met zijn krachtige TDI-motor en 4MOTION vierwielaandrijving is hij klaar voor avontuur en daarbij biedt hij de inzittenden pure luxe. Zo is het meubilair bekleed met leder van het exclusieve merk Poltrona Frau en is het infotainment-systeem van topklasse. De veelzijdigheid van het studiemodel wordt benadrukt door een slim railsysteem en een keukenmodule.

Het uiterlijk van de Multivan Alltrack straalt een bijzonder combinatie van luxe en avontuur uit. Opvallend zijn bijvoorbeeld de zwarte carrosserie-elementen, de bodembescherming in matzilver,  de 19-inch lichtmetalen wielen en de speciale ‘Moonstone’ pareleffect-tint.

 

Pure luxe, top infotainment

Binnen biedt de Multivan Alltrack een voor dit segment ongekende luxe. Zo zijn de stoelen bekleed met blauwgrijs leder van het merk Poltrona Frau. De vloer is uitgevoerd in hout dat normaal voor boten wordt gebruikt en ook de afwerkingselementen van aluminium zijn eyecatchers. Het infotainment-systeem beschikt over een groot kleuren-touchscreen en omvat ook een surround sound-installatie met subwoofer van het merk Dynaudio.

 

Als op rails: handig en veelzijdig

Vloerrails spelen een hoofdrol in de veelzijdigheid van de Mutivan Alltrack. Ze maken het mogelijk de stoelen in verschillende configuraties neer te zetten. Ook kan op de vloerrails de uitneembare keukenunit worden bevestigd. In deze module zijn een gaskookplaat en een watervoorziening (inclusief afvoer) geïntegreerd. De keukenmodule is ook buiten de auto te gebruiken.

 

Hightech voor extra avontuur

De Multivan Alltrack beschikt over een 132 kW/180 sterke 2.0 TDI-motor. De 4MOTION vierwielaandrijving met Haldex-meerplaatskoppeling zorgt voor uitstekende terreincapaciteiten. In cijfers: de aanrijhoek bedraagt 21 graden en de afrijhoek 15 graden.

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.