Veel voordeel tijdens de Volkswagen Vriendenprijs Weken 2014

Leusden, 5 september 2014 – Bij de dealers van Volkswagen Bedrijfswagenis het goed binnenlopen tijdens de Vriendenprijs Weken. Het voordeel op een Volkswagen Caddy, kan oplopen tot ruim 7.000 euro en dat van de Transporter zelfs tot ruim 10.000 euro. Dit voordeel is te behalen met optiepakketten, scherpe leasetarieven en acties op extra garantie, verzekeringen en reparatie en onderhoud.

Voor de Volkswagen Transporter en Caddy bieden de Exclusive- én Executive Plus-pakketten direct al duizenden euro’s voordeel. Onder meer Climatic-airconditioning, cruisecontrol, radio- en navigatiesysteem ‘RNS 315’, diefstalalarm en Multifunctioneel stuurwiel zijn onderdeel van deze pakketten. En er valt nog veel méér voordeel te behalen: bijvoorbeeld een heel scherp Financial-leasetarief van 5.99 procent, inclusief gratis twee jaar extra garantie.
Door optimaal gebruik te maken van álle mogelijkheden stijgt het voordeel op een Caddy tot ruim 7.000 euro en ruim 10.000 euro op een Transporter. Natuurlijk blijft ook de Volkswagen Crafter niet buiten schot. Met het aantrekkelijke Advanced-pakket, het scherpe leasetarief en acties op verzekering en reparatie en onderhoud, komt het totale voordeel al snel op zo’n 5.000 euro.

Gouden handdruk

De Volkswagen Vriendenprijs Weken lopen van 4 september tot en met 2 november 2014. Op volkswagen.nl/goudenhanddruk staat een calculator waarmee ondernemers het voordeel op hún bedrijfswagen kunnen berekenen. Bovendien is er een waardecheque van 500 euro voor onderhoud en reparatie te winnen.

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.