Dat is service: Volkswagen bedrijfswagendealers open tot 20.00 uur

Bij 47 Volkswagen bedrijfswagendealers is per direct de werkplaats minimaal één dag in de week tot 20.00 uur geopend. Met deze verlengde openingstijden tilt Volkswagen Bedrijfswagens zijn dienstverlening naar een nóg hoger niveau. Voor klanten wordt het mogelijk om auto’s aan te bieden voor reparatie en onderhoud op een moment dat de auto niet ‘aan het werk is’. Dat is wel zo efficiënt.

Een bedrijfswagen is voor een ondernemer onmisbaar gereedschap. Volkswagen Bedrijfswagens denkt met ondernemers mee, niet alleen door het bouwen van bedrijfswagens van topkwaliteit, maar nu ook door het aanbieden van onderhoud en reparatie buiten de reguliere openingstijden. Bijna alle Volkswagen bedrijfswagendealers zijn voortaan minimaal één dag in de week geopend tot 20.00 uur. De werkplaats is dan bemand door de vertrouwde technici en de onderdelenvoorziening is eveneens optimaal.
Voordelen voor de ondernemer

Voor ondernemers heeft het nieuwe serviceconcept belangrijke voordelen. Ze kunnen voortaan hun Caddy, Transporter, Crafter of Amarok aan het einde van de werkdag bij hun dealer achterlaten voor bijvoorbeeld regulier onderhoud of een reparatie. In sommige gevallen kunnen zij de auto dezelfde avond weer meenemen of anders de ochtend erna, zodat er geen kostbare ‘werktijd’ van de auto én de bestuurder verloren gaat.

Het spreekt voor zich dat de Volkswagen bedrijfswagendealers ook open zijn en blijven op tijden die ondernemers tot nu toe gewend zijn. Klanten van Volkswagen Bedrijfswagens vinden de dichtstbijzijnde vestiging met een avondopenstelling via www.vwbedrijfswagens.nl/flexibele-openingstijden.

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.