Volkswagen Crafter rolstoelauto direct leverbaar door bedrijfswagendealer

In juni introduceert Volkswagen Bedrijfswagens de Crafter in een uitvoering die volledig is toegerust op rolstoelvervoer. De Crafter-rolstoelauto is vanaf dan ‘turnkey’ te bestellen bij de Volkswagen bedrijfswagendealer. Volkswagen Bedrijfswagens is het eerste bedrijfswagenmerk dat deze combinatie biedt. De integratie heeft belangrijke voordelen voor klanten: een eenvoudiger bestelproces én gecombineerd onderhoud en daarmee een bedrijfseconomisch efficiënter gebruik.

Voorheen vonden onderhoud en reparatie aan de voor rolstoelgebruik aangepaste laadruimte bij een andere partij plaats dan het onderhoud aan de bedrijfsauto zelf. Nu komt er één centraal aanspreekpunt: de Volkswagen bedrijfswagendealer . Hiermee doet ’one-stop-shopping’ ook in de wereld van het rolstoelvervoer zijn intrede.

Kwaliteitsombouw RolliBox

De Volkswagen Crafter wordt als rolstoelbus voorzien van het zogenoemde RolliBox-systeem. Dit bestaat uit wegklapbare stoelen en fixatiearmen waarmee rolstoelen in de laadruimte van de Crafter kunnen worden vastgezet. De voordelen van RolliBox zijn legio: het is een volledig geïntegreerd systeem met een uitstekend zitcomfort, een grote mate van flexibiliteit en niet te vergeten een zeer goede inzittendenveiligheid. Daarnaast is de wagenbodem van de Crafter met RolliBox eenvoudig te reinigen.

Advies, levering én onderhoud

De Volkswagen bedrijfswagendealer combineert straks alle kennis over bus én ombouw, vóór en tijdens het gebruik. Geïnteresseerde klanten kunnen op één plek kennis maken met de kwaliteiten van de Crafter en het RolliBox-systeem. Tijdens het bestelproces is er één aanspreekpunt bij de bedrijfswagendealer. Een ander voordeel is dat het onderhoud en eventuele reparaties aan Crafter en ombouw gelijktijdig kunnen worden verricht. Rollibox-onderdelen worden ook rechtstreeks aangeleverd via het Volkswagen Bedrijfswagens servicekanaal.

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.