Crafter: de meest betrouwbare gebruikte bedrijfswagen in zijn klasse

De Volkswagen Crafter is door Dekra uitgeroepen tot meest betrouwbare gebruikte wagen binnen zijn segment. Binnen de categorieën tot 50.000 km, tot 100.000 km en tot 150.000 km kwam de Volkswagen Crafter als beste uit de bus.

De Crafter scoorde met een gemiddelde van 77,6 van 100 punten als beste op alle onderdelen en liet hiermee zijn directe concurrent, de Mercedes-Benz Sprinter (73,6 punten), achter zich. Het gemiddelde van alle bedrijfswagens in het segment die aan de test onderworpen werden, was 42,6 punten. Dit laat duidelijk zien dat de Crafter de betrouwbaarste gebruikte bedrijfswagen is in zijn klasse.
Dekra is een onafhankelijke kennisorganisatie met ruim 28.000 medewerkers in meer dan 50 landen. De organisatie zet zich in de voor de waarborging van veiligheid en kwaliteit op het gebied van technologie, mobiliteit en milieu (dekra.nl). Jaarlijks houdt het moederbedrijf in Duitsland een onderzoek onder gebruikte wagens in alle segmenten, om zo te bepalen welke het meest betrouwbaar is. Het onderzoek richt zich op verschillende onderwerpen, zoals rijwerk, motor, carrosserie, remmen en elektronica.

In bijgevoegd artikel kunt u het artikel over dit onderzoek nog eens teruglezen. Ook kunt u zelf op de website gebrauchtwagenreport.com alle test resultaten eens rustig naast elkaar leggen. Voor beide informatiebronnen is kennis van de Duitse taal wel een vereiste.

 

Bekijk de Crafter

Vraag een brochure aan

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.