Tijdens BedrijfsautoRAI: Volkswagen Transporter 65 Edition pakket voor meerprijs van maar 65 euro

Gedurende de vijf dagen dat de BedrijfsautoRAI plaatsvindt (dinsdag 17 - zaterdag 21 april) biedt Volkswagen Bedrijfswagens  het extra complete en comfortabele Transporter 65 Edition pakket aan voor een meerprijs van slechts 65 euro.. Voor kopers betekent dit een voordeel van bijna 6.000 euro, wanneer de Transporter 65 Edition TIJDENS de BedrijfsautoRAI-periode wordt besteld!

Op de BedrijfsautoRAI 2012 staat Volkswagen Bedrijfswagens uitgebreid stil bij het 65-jarige bestaan van de Transporter. De Transporter 65 Edition is daarbij hét feestnummer. Ten opzichte van de reguliere Transporter biedt hij onder meer de volgende extra’s: Climatic airconditioning, comfortstoelen met armleuningen, elektrisch verstelbare/verwarmde buitenspiegels, cruise control, licht- en zichpakket, mistlampen met bochtverlichting, instaplijsten met 65 Edition-opschrift, bumpers/handgrepen in carrosseriekleur, lichtmetalen wielen en parkeersensoren. De normale meerprijs voor deze (en andere) extra’s bedraagt 6.025 euro (exclusief btw). Tijdens de BedrijfsautoRAI 2012 worden ze echter aangeboden voor 65 euro (exclusief btw). Het klantvoordeel komt daarmee uit op maar liefst 5.960 euro. Er is al een Transporter 65 Edition voor 21.465euro (exclusief btw).

Meer feestelijke 65-activiteiten

Het jubileum van de Transporter wordt ook op andere manieren gevierd. Zo worden actiepakketten voor de Caddy en de Crafter en de overige Transporter pakketten gedurende 65 dagen (start actie: 4 april) aangeboden met 65% korting. Deze site staat centraal in de ’65-Klusser’-campagne waarmee Volkswagen Bedrijfswagens op zoek gaat naar vakmensen van 65 jaar of ouder die net als de Transporter niet van ophouden weten. Inmiddels is deze site al door meer dan 90.000 mensen bezocht en hebben zich al meer dan 700 65-Klussers aangemeld. Alle aangemelde 65-klussers maken kans op de hoofdprijs waar ze weer even mee vooruit kunnen: een gloednieuwe Transporter.

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.