De bedrijfswagen in topvorm met de Volkswagen wintercheck

Nu de winter met zijn onvoorspelbare weersomstandigheden voor de deur staat, is het zaak om de (bedrijfs)auto in topconditie te houden. Volkswagen maakt dit gemakkelijk met de Wintercheck, en de Wintercheckdag op zaterdag 5 november. Een Volkswagen Wintercheck kost slechts € 19,95 voor zowel een bedrijfswagen als een personenauto. De check is zelfs gratis voor leden van Volkswagen Inclusief.

VWB Content container - uitklapbaar

De Volkswagen Wintercheck is de ideale manier om de auto op de winter voor te bereiden. De technici van de Volkswagen- of Volkswagen Bedrijfswagens-dealer bekijken de auto op 39 vitale punten. Zij lopen de vloeistofniveaus na en controleren de staat van de banden, de remmen, de accu, de schokdempers en de verlichting. Als er iets aan mankeert, dan kan dit – in overleg met de klant – uiteraard snel worden verholpen.

Wintercheck gratis voor leden Volkswagen Inclusief

De uitgebreide Wintercheck kost € 19,95, maar is gratis voor leden van Volkswagen Inclusief. Rijders van een Volkswagen personenauto of bedrijfswagen kunnen via www.mijnvolkswagen.nl gratis lid worden van dit klantenprogramma. Behalve de gratis Winter- en Zomercheck biedt Inclusief handige privileges, zoals gratis apk, voordeel op financieringen en verzekeringen, korting bij parkeren op Schiphol en korting op een rijvaardigheidstraining.

Voor bedrijfswagenrijders: meer informatie?

Bedrijfswagenrijders die meer willen weten over de Volkswagen Bedrijfswagens Wintercheck en de Wintercheckdag, vinden alle relevantie informatie op www.houddewinterbuitendedeur.nl . Via deze site is het ook mogelijk een afspraak in te plannen.

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.