Nieuws.

 • 23 April 2018 Welkom bij de klassiekers de Volkswagen California is 30 jaar

  Leusden, 23 april 2018 - Dertig jaar geleden kwam de eerste Volkswagen T3 California camper op de markt. En dus is hij nu officieel een klassieker. Drie generaties en 157.500 exemplaren verder is de California - met als opvallend kenmerk voor alle uitvoeringen het slimme hefdak voor een stahoogte van bijna twee meter - geliefd over de hele wereld.


  Lees artikel
 • 28 March 2018 Luxe voor zakelijk en privé: Transporter Dubbele Cabine Business

  Leusden 28 maart 2018 - Volkswagen presenteert nieuwe Transporter Dubbele Cabine Business-uitvoeringen. Deze nieuwe modellen combineren een zeer luxe uitrusting met een scherpe prijsstelling én lage bijtelling. Met een comfortabele cabine voor vijf inzittenden en een enorme laadruimte zijn de Business-modellen zeer geschikt voor zowel zakelijk als privé gebruik.  Lees artikel
 • 27 March 2018 Buitenkansen: nieuwe Caddy en Transporter Economy Business Edition

  Leusden 27 maart 2018 - Om ondernemers hun werk goed en efficiënt te laten doen, presenteert Volkswagen Bedrijfswagens de Economy Business Editions van de Caddy, Caddy Maxi en Transporter. Deze modellen bieden een complete standaarduitrusting tegen een uiterst scherpe prijs. De tijdelijke inruilpremies tot € 1.250 en een sterk financial lease-aanbod mét vier jaar garantie maken instappen in een Caddy of Transporter Economy Business Edition heel aantrekkelijk.


  Lees artikel

Overig nieuws

Toon prijzen:


De prijzen op de website staan standaard op excl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken. Naar wens kunt u kiezen voor de vertoning van prijzen incl. BTW, BPM en kosten rijklaar maken.