Crafter Gesloten Laadbak

Bakwagen

Voor wanneer je meer dan een gewone bus zoekt. De Volkswagen Crafter Bakwagen. 

 

Voor wanneer je meer dan een gewone bus zoekt. De Volkswagen Crafter Bakwagen. 

 

Verzet bakken met werk

Omdat je meer dan een gewone bus zoekt. Omdat je het maximale wilt meenemen in een bakwagen met rijbewijs B. En... omdat een standaardoplossing niks voor jou is. Daarom kies je voor de Volkswagen Crafter Bakwagen. Samen met echte vakmensen doordacht. Speciaal voor vakmensen zoals jij. De Volkswagen Crafter Bakwagen bestaat uit een cabine en een bak die samen op één chassis zijn gemonteerd. Een bakwagen kan gezien worden als lichte vrachtwagen en is daarom ideaal bij het verhuizen, of het verplaatsen van grote producten. De Volkswagen Crafter Bakwagen heeft de wendbaarheid van een bestelwagen, maar biedt de ruimte en volume van een vrachtwagen. 

Verzet bakken met werk. Voor mekaar. Met de Crafter Bakwagen.

Mogelijkheden bakwagen ombouw

Afhankelijk van de bakopbouw, is het mogelijk om tot ruim 1200 kilo aan laadvermogen te realiseren. De bakwagen is volledig gespoten leverbaar en in elke gewenste kleur. De Crafter bakwagen is verkrijgbaar in diverse lengtes en hoogtes met een maximale inhoud van 23,5 m3. 

Bakwagen met laadklep

Vervoer je regelmatig grotere ladingen of maak je gebruik van europallets of karren? Dan is een Volkswagen Crafter bakwagen met laadklep ideaal voor jouw. Bij onze Volkswagen Crafter Bakwagen is het mogelijk om deze om te bouwen zodat het volledig naar jouw wens is. Laat je daarvoor adviseren door een Volkswagen Bedrijfswagens dealer bij jou in de buurt. 

Opbouwvarianten

We werken samen met een aantal partners: cityBOX, Karhof en BE-Combi, zodat er altijd een bakopbouw oplossing is die bij jouw wensen past. Alle bakopbouwen kunnen voorzien worden van een laadlift met een laadvermogen van 750 kg tot 1.000 kg hefvermogen. Deze laadlift is ideaal voor laden en lossen met een palletwagen of rolcontainer. Iedereen met een rijbewijs B mag rijden in een Crafter bakwagen.