2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Sterretje in ruit laten herstellen

Ruitschade.

Ruitschade.

Sterretje, barst of grote ruitschade binnen 24 uur hersteld.

Tijdig laten repareren om erger te voorkomen.
De ruiten van jouw auto vormen een onmisbaar onderdeel van de beschermende kooiconstructie. Een beschadigde ruit verliest echter zijn beschermende werking. Een sterretje kan al snel doorscheuren tot een flinke barst. In dat geval moet de hele ruit worden vervangen. Laat het niet zover komen, maar schakel tijdig de specialist voor ruitschade in: jouw Volkswagen Bedrijfswagens dealer.

Reparatie volgens strenge fabrieksnormen.
Een kleine beschadiging kan prima gerepareerd worden met een speciale hars. Is de schade te groot (geworden) dan moet jouw ruit worden vervangen. De Volkswagen Bedrijfswagens dealer werkt volgens strenge fabrieksvoorschriften en maakt uitsluitend gebruik van originele materialen en lijmsoorten.

Kosten.
Als de beschadigde ruit moet worden vervangen dan geeft de Volkswagen Bedrijfswagens dealer jou korting* op jouw eigen risico.
Ben je WA-extra of allrisk verzekerd, dan betaal je bij ruitreparatie meestal geen eigen risico en is de reparatie gratis*.

* Afhankelijk van jouw verzekering

Jouw voordelen.
✔ Korting op eigen risico
✔ Snel en voordelig
✔ 24-uurs service
✔ Gebruik van Volkswagen Originele Onderdelen®
✔ Vakkundige specialisten
✔ Behoud van oorspronkelijke fabrieksgarantie

Servicevideo Ruitreparatie.

Bekijk hier de video met meer informatie over Ruitreparatie.

Veelgestelde vragen Ruitenservice.

Ben je WA-extra of allrisk verzekerd, dan betaal je bij ruitreparatie meestal geen eigen risico en is de reparatie gratis (afhankelijk van uw verzekering). Zo ben je verzekerd van originele onderdelen en montage volgens de strenge fabrieksvoorschriften, maar betaal je nooit te veel.

Bij het vervangen van een (voor)ruit zijn de kosten afhankelijk van het model waarin je rijdt. Jouw dealer maakt graag een passend voorstel. Ook hiervoor ben je in veel gevallen verzekerd, controleer of bespreek vooraf de polisvoorwaarden met jouw Volkswagen Bedrijfswagens dealer.

Een sterretje kan al snel doorscheuren tot een flinke barst. In dat geval moet de hele ruit worden vervangen. Voorkom hoge kosten en schakel tijdig de specialist voor ruitschade in: Jouw Volkswagen Bedrijfswagens dealer.

Een kleine beschadiging wordt gerepareerd met een speciale hars. Is de schade te groot (geworden) dan moet jouw ruit worden vervangen. De Volkswagen Bedrijfswagens dealer werkt volgens strenge fabrieksvoorschriften en maakt uitsluitend gebruik van originele materialen en lijmsoorten. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw bedrijfswagen weer in originele staat wordt hersteld. Het gaat tenslotte om jouw veiligheid.

Meer service.