2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Informatie voor bestuurder van een Volkswagen bedrijfswagen

Rijdersinformatie.

Onze specialisten kunnen er met het nodige onderhoud voor zorgen dat je bedrijfswagen in topconditie blijft. Maar er zijn ook genoeg dingen die je zelf kunt doen. Leer bijvoorbeeld je wagen nog beter kennen met het instructieboekje en lees meer over de waardevolle onderhoudstips. 

Onderhoud aan AdBlue

AdBlue.

Jouw Volkswagen bedrijfswagen voldoet aan de laatste uitlaatgasnormen.

AdBlue is een milieuvriendelijke synthetische vloeistof, die bestaat uit gedemineraliseerd water (67,5%) en ureum (32,5%). Deze vloeistof wordt gebruikt om de uitstoot van stikstofoxiden (NOx) te reduceren. Zorg ervoor dat jouw Volkswagen bedrijfswagen voldoet aan de laatste uitgasnormen. Kies voor AdBlue, een milieuvriendelijke vloeistof die de uitstoot van stikstofoxiden reduceert.   

Volkswagen Bedrijfswagen Centrum

Volkswagen Bedrijfswagens Centrum.

De meest complete showroom en service.

Van onze 160 vestigingen zijn er 36 bedrijfswagencentra verdeeld over Nederland. Deze centra bieden op elk gebied meer, zodat jouw bedrijfsvoering nooit stil hoeft te staan. Er is een verkoop- en serviceteam met meer specialistische kennis, er is meer keuze in vervangend vervoer en een showroom waar je iedere type bedrijfswagen van Volkswagen vindt. Daarnaast is hier ook meer specialistisch maatwerk mogelijk voor bijvoorbeeld ombouw.

Instructieboekje van jouw bedrijfswagen

Instructieboek

Vanaf nu kunt je jouw instructieboek online raadplegen, voor iedere Volkswagen bedrijfswagen vanaf modeljaar 2010 en verder. Wil je een nieuw instructieboek voor in jouw auto, neem dan contact op met jouw Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Zij weten wat de kosten zijn en kunnen een verwachte leveringsdatum afgeven.

Vind jouw instructieboek
Voer jouw kenteken in, klik op vind en het instructieboek van uw bedrijfswagen wordt getoond. 

Haal- en brengservice Volkswagen Bedrijfswagens

Haal- en brengservice.

Zodat jouw bedrijf niet stil hoeft te staan als je bedrijfswagen dit wel doet.

  • Wij brengen je naar jouw bestemming in de buurt, of;
  • Wij halen jouw Volkswagen bij je op en brengen de auto na de beurt weer terug, of;
  • Wij halen jouw Volkswagen op en laten gelijk vervangend vervoer bij je achter.

Informeer bij jouw Volkswagen Bedrijfswagensdealer wat de Haal- en Brengservice voor je kan betekenen en check de voorwaarden en kosten.

Meer service.