Volkswagen Bedrijfswagens Centrum

Volkswagen Bedrijfswagens Centrum

Een Volkswagen Bedrijfswagens Centrum biedt altijd een oplossing op maat

Iedere Volkswagen Bedrijfswagens rijder kan rekenen op de beste service bij 160 vestigingen in heel Nederland. Verspreid door het land zijn er 36 gespecialiseerde Volkswagen Bedrijfswagens Centra. Hier zorgen teams van specialisten voor op maat gemaakte oplossingen voor iedere bedrijfsvoering. Van de perfecte bus voorzien van de juiste inrichting en ombouw, tot de juiste financiering en advies over fiscaliteiten. En je kunt rekenen op service op maat, als het moet op locatie en wanneer het jou uitkomt. 

Waarom kies je voor een Volkswagen Bedrijfswagens Centrum: 

  • Flexibele openingstijden. 24/7 bereikbaar.
  • Altijd een passende bedrijfswagen als vervangend vervoer, zodat je gewoon kunt blijven werken zoals je dat gewend bent
  • Uitgebreide voorraad onderdelen, vrijwel alle onderdelen binnen 24 uur leverbaar
  • Kleine reparaties ook op locatie
  • Afstellen van assistentiesystemen van zelfs de grootste Crafters
  • Equipment voor 3D uitlijnen van alle bedrijfswagens

Vind een Volkswagen Bedrijfswagens CentrumOpent een externe link

Flexibele openingstijden

Een Volkswagen Bedrijfswagens Centrum denkt niet in kantoortijden. Wij voeren onderhoud en reparaties uit op het moment dat het je past. Dus onderhoud na werktijd? Geen probleem. Maak 24/7 een afspraak.

Een Volkswagen Bedrijfswagens Centrum. Wat maakt het verschil?

Een Volkswagen Bedrijfswagens Centrum.&nbsp;<b>Wat maakt het verschil?</b><br>

Service op jouw werklocatie

Wij komen naar joú toe, op de locatie die jou het beste uitkomt.

Openingstijden

Flexibele openingstijden, 24/7 bereikbaar.

Showroom

Alle bedrijfswagenmodellen worden getoond en demo's zijn aanwezig.

Vervangend vervoer

Ruime voorraad vervangend vervoer, en in overleg altijd passend vervangend vervoer mogelijk.

Haal- en brengservice

Wij halen je of jouw bedrijfswagen op en brengen je of jouw bedrijfswagen natuurlijk ook weer terug.

Onderhoud

Alle modellen (incl. zware Crafters).

Maatwerk

Veel mogelijkheden voor opbouw, inbouw en ombouw.

Deskundig personeel 

Team van specialisten en vakmensen

Onderdelen

Uitgebreide voorraad aanwezig en vrijwel alle onderdelen binnen 24 uur te leveren.

Afstellen van assistentiesystemen

Kennis en apparatuur voor afstellen van assistentiesystemen zoals front assist, rear view camera, park assist en side assist van zelfs de grootste Crafters.

Uitlijnen

Equipment voor 3D uitlijnen van alle bedrijfswagens.

Wij komen naar joú toe, op de locatie die jou het beste uitkomt.

De Altijd Door Service

Omdat je kiest voor een bus van Volkswagen Bedrijfswagens, staat jouw bedrijf nooit stil. Omdat je mag rekenen op de kwaliteit en expertise van onze gekwalificeerde monteurs die altijd voor jou klaar staan. En... omdat wij altijd onze beloftes nakomen, zodat jij zeker weet dat je altijd door kan blijven rijden. Altijd blijven rijden met je bus. Voor mekaar. Met de Altijd Door Service.

Disclaimer van NL

  • Om We Connect te kunnen gebruiken, heb je een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig. Log in via de We Connect-App met je gebruikersnaam en wachtwoord en registreer je wagen in jouw account. Voor We Connect Plus heb je tot 90 dagen na voertuigoverdracht om je bedrijfswagen te registreren op vwn.de/myVolkswagen of via de Volkswagen We Connect-app (beschikbaar in de App Store en Google Play Store) om de diensten volledig te kunnen gebruiken tijdens de overeengekomen kosteloze periode. Een geïntegreerde internetverbinding maakt het gebruik van de mobiele onlinediensten van We Connect mogelijk. De binnen Europa gemaakte datakosten worden gedragen door Volkswagen AG als onderdeel van de netwerkdekking met uitzondering van de Streaming & Internetdiensten en individuele In-Car Apps. Om gebruik te kunnen maken van de streaming- en internetdiensten, individuele In-Car Apps en de Wi-Fi-hotspot, kunnen data-abonnementen worden gekocht bij de externe mobiele communicatiepartner Cubic Telecom en worden gebruikt binnen de netwerkdekking in tal van Europese landen. Informatie over de voorwaarden, prijzen en ondersteunde landen is beschikbaar op vw.cubictelecom.com. Als alternatief kan de bestuurder internetradio en mediastreaming gebruiken via een mobiel apparaat (bijv. smartphone) dat als mobiele wifi-hotspot kan fungeren. In dit geval zijn de betreffende diensten alleen beschikbaar in combinatie met een bestaand mobiel abonnement tussen jou en je mobiele provider of met een afzonderlijk daartoe afgesloten contract en alleen indien dekking beschikbaar is. Afhankelijk van je mobiele abonnement kan voor gegevensuitwisseling via internet extra kosten in rekening worden gebracht (bijv. roamingkosten), vooral als je de dienst in het buitenland gebruikt. Om de gratis We Connect app te gebruiken heb je een smartphone met een geschikt iOS of Android besturingssysteem en een simkaart met data-optie nodig. Je hebt ook een geschikt mobiel abonnement nodig dat al bestaat of apart is geregeld met je mobiele provider. De beschikbaarheid van de individuele We Connect- en We Connect Plus-services die in de pakketten worden beschreven, kan van land tot land verschillen en is ook afhankelijk van het voertuig of de uitrusting. Deze diensten zijn beschikbaar voor de duur van de overeengekomen contractduur en kunnen tijdens de contractperiode onderhevig zijn aan inhoudelijke wijzigingen of zelfs beëindigd worden. Ga naar connect.volkswagen-we.com of vraag je Volkswagen dealer om meer informatie. Voor informatie over de voorwaarden van je mobiele telefoon kun je contact opnemen met je mobiele provider.