Haal- en brengservice, gratis bij onderhoud

Vervangend vervoer

Haal- en breng service bij onderhoud 

Is je Volkswagen bedrijfswagen toe aan onderhoud maar wil je in deze periode de deur niet uit? Wij komen je bus thuis ophalen en brengen deze na de onderhoudsbeurt weer bij je terug. De gezondheid van jou en onze medewerkers staat daarbij voorop, zorg er daarom voor dat ook bij het ophalen en terugbrengen van je bus er 1,5 meter afstand wordt gehouden.

Al onze dealers volgen de richtlijnen van het RIVM. Jouw auto wordt altijd met de grootste zorg behandeld. Onze monteurs dragen handschoenen. Daarnaast gebruiken we stoelhoezen, stuurhoezen en dekken we de versnellingspook af. We doen er ook alles aan om de service, zoals je die van ons gewend bent, zo goed mogelijk te realiseren. Updates tijdens het onderhoud gebeuren dan ook zoveel mogelijk telefonisch of via de SMS.

Pas goed op jezelf en op elkaar.

Voorwaarden haal- en brengservice

  • Wij halen je Volkswagen thuis op en brengen deze na de onderhoudsbeurt weer terug
  • Je bent woonachtig binnen 10 km van de dealervestiging
  • Informeer bij je Volkswagen Bedrijfswagens dealer voor meer informatie, de voorwaarden en beschikbaarheid

Toch liever vervangend vervoer?

Tijdens een onderhoudsbeurt blijft het ook mogelijk om gebruik te maken van vervangend vervoer, zoals een gratis leenfiets of een leenauto tegen een voordelig tarief. Het vervangend vervoer wordt grondig gereinigd voorafgaand aan het uitlenen, met veel aandacht voor onderdelen die veelvuldig worden aangeraakt.

Vind een dealer in de buurt

Wanneer je vragen hebt over service of de Haal- en brengservice, kan onze dealer je hier verder mee helpen. Vind hier de dichtsbijzijnde dealer.