Altijd Door Service van Volkswagen Bedrijfswagens

De Altijd Door Service

Altijd blijven rijden met je bus. Voor mekaar.

Altijd blijven rijden met je bus. Voor mekaar.

7 redenen om naar de Volkswagen Bedrijfswagens dealer te gaan

Omdat je kiest voor een bus van Volkswagen Bedrijfswagens, staat jouw bedrijf nooit stil. Omdat je mag rekenen op de kwaliteit en expertise van onze gekwalificeerde monteurs die altijd voor jou klaar staan. En... omdat wij altijd onze beloftes nakomen, zodat jij zeker weet dat je altijd door kan blijven rijden. Met onze Altijd Door Service ben jij verzekerd van de volgende voordelen:

 • 4 jaar garantie op reparaties
 • Binnen 2 uur weer op weg bij pech
 • Onderhoud door gekwalificeerde merkmonteurs
 • Flexibele openingstijden
 • Haal- en brengservice: opgehaald en terug tijdens je klus
 • Direct geholpen bij kleine reparaties
 • Klaar op de afgesproken tijd

Altijd blijven rijden met je bus. Voor mekaar. Met de Altijd Door Service.

4 jaar garantie op reparaties

4 jaar garantie op reparaties

Omdat een buitengewone bus buitengewone service verdient. Omdat je een hekel hebt aan verrassingen die geld kosten. En… omdat je gewoon zonder zorgen de weg op wilt. Daarom krijg je nu 2 jaar garantie op onderhoud en zelfs 4 jaar reparatiegarantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden. Dat betekent heel lang, heel relaxed rijden, zolang jij je bedrijfswagen volgens fabrieksvoorschrift bij de Volkswagen Bedrijfswagens dealer laat onderhouden. Dus is er iets met je bus? Wij lossen het op.

4 jaar garantie op reparaties. Voor mekaar. Met de Altijd Door Service.

 • Profiteer van 2 jaar garantie op onderhoud en 4 jaar garantie op reparaties
 • Tot wel 12 jaar garantie op de carrosserie
 • Voorwaarde: onderhoud bij Volkswagen Bedrijfswagen dealer
 • Reparatie door Volkswagen experts
 • Extra: gratis pechhulp in bijna heel Europa, ook in je eigen woonplaats

Bekijk de garantievoorwaardenOpent een externe link

Binnen 2 uur weer op weg bij pech

Omdat je bedrijf nooit stilstaat. Omdat je geen klant wilt laten wachten. En… omdat je gewoon best wel ongeduldig bent. Daarom is er de 24/7 gratis pechhulp. We zijn binnen een uur bij je. Binnen twee uur rij je weer vrolijk verder. En lukt reparatie niet binnen de tijd? Dan kun je rekenen op vervangend vervoer. Deze service is helemaal gratis als je bus in onderhoud is bij een Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Pech? We komen eraan.

Binnen 2 uur weer op weg bij pech. Voor mekaar. Met de Altijd Door Service.

Pech? Bel gratis naar 088 - 033 0109

Binnen 2 uur weer op weg bij pech
Onderhoud door gekwalificeerde merkmonteurs

Onderhoud door gekwalificeerde merkmonteurs

Omdat de ene bedrijfswagen de andere niet is. Omdat slimme technieken vragen om slimme vakmensen. En… omdat je gewoon altijd op je bus wilt kunnen bouwen. Daarom wordt onderhoud en reparatiewerk uitgevoerd door de mensen die je Volkswagen Bedrijfswagen door en door kennen. Speciaal opgeleid, gecertificeerd en met liefde voor hun vak. Als je iets doet, moet je het goed doen.

Onderhoud door gekwalificeerde merkmonteurs. Voor mekaar. Met de Altijd Door Service.

 • Speciaal opgeleide merkmonteurs
 • Specifieke kennis van technieken Volkswagen Bedrijfswagens
 • Vaardigheden om te werken met geavanceerd gereedschap
 • 100% gecertificeerd

Maak een werkplaatsafspraakOpent een externe link

Flexibele openingstijden

Omdat je een vroege vogel bent. Omdat je altijd uitloopt. En… omdat je agenda eigenlijk altijd nokkievol zit. Daarom hebben we flexibele openingstijden en doen we onderhoud en reparaties op het moment dat het jou uitkomt. Zodat je jouw werktijden niet aan die van ons hoeft aan te passen. We staan altijd voor je klaar.

Flexibele openingstijden. Voor mekaar. Met de Altijd Door Service.

 • Onderhoud en reparaties wanneer het jou uitkomt
 • Ook vóór en na kantoortijden

Maak een werkplaatsafspraakOpent een externe link

Flexibele openingstijden
Haal- en brengservice: opgehaald en terug tijdens je klus

Haal- en brengservice: opgehaald en terug tijdens je klus

Omdat het een gekkenhuis is op de zaak. Omdat een bezoek aan de garage eigenlijk nooit goed uitkomt. En… omdat je gewoon door wilt met je werk. Daarom is er de haal- en brengservice. Of het nu bij je bedrijf, thuis of op locatie is: wij halen je bus op en brengen ’m natuurlijk ook weer terug. Ga gerust door met je werk.

Je bus opgehaald en terug tijdens je klus. Voor mekaar. Met de Altijd Door Service.

 

Direct geholpen bij kleine reparaties

Omdat je maar heel even tijd kunt maken. Omdat je snel weer verder wilt. En… omdat je jouw klanten gewoon niet wilt laten wachten. Daarom doen wij reparaties van maximaal één uur er gewoon tussendoor, zonder afspraak. Lukt het niet om bij ons langs te komen? Dan komen wij naar jou toe, op de locatie die jou het beste uitkomt. Dan kan jij doorwerken. Kleine reparatie? We gaan direct aan de slag.

Direct geholpen bij kleine reparaties. Voor mekaar. Met de Altijd Door Service.

 • Geen afspraak bij kleine reparaties
 • Geldt voor reparaties van maximaal één uur

Vind een dealerOpent een externe link

Direct geholpen bij kleine reparaties
Klaar op de afgesproken tijd

Klaar op de afgesproken tijd

Omdat we je niet graag laten wachten. Omdat we weten hoe belangrijk je bus voor je is. En… omdat afspraak gewoon afspraak is. Daarom zorgen we ervoor dat elke klus op het afgesproken tijdstip klaar is. Zelfs als we na sluitingstijd moeten doorwerken. Zijn we tóch niet op tijd klaar, dan bellen we je direct. Je bedrijfswagen wordt dan kosteloos bij je afgeleverd of je krijgt gratis vervangend vervoer. Daar doen we niet moeilijk over.

Je bus klaar op de afgesproken tijd. Voor mekaar. Met de Altijd Door Service.

 • Reparatie of onderhoud altijd op tijd klaar
 • Tóch niet op tijd? Dan bellen we direct

Plan een werkplaatsafspraakOpent een externe link

Disclaimer van NL

 • Om We Connect te kunnen gebruiken, heb je een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig. Log in via de We Connect-App met je gebruikersnaam en wachtwoord en registreer je wagen in jouw account. Voor We Connect Plus heb je tot 90 dagen na voertuigoverdracht om je bedrijfswagen te registreren op vwn.de/myVolkswagen of via de Volkswagen We Connect-app (beschikbaar in de App Store en Google Play Store) om de diensten volledig te kunnen gebruiken tijdens de overeengekomen kosteloze periode. Een geïntegreerde internetverbinding maakt het gebruik van de mobiele onlinediensten van We Connect mogelijk. De binnen Europa gemaakte datakosten worden gedragen door Volkswagen AG als onderdeel van de netwerkdekking met uitzondering van de Streaming & Internetdiensten en individuele In-Car Apps. Om gebruik te kunnen maken van de streaming- en internetdiensten, individuele In-Car Apps en de Wi-Fi-hotspot, kunnen data-abonnementen worden gekocht bij de externe mobiele communicatiepartner Cubic Telecom en worden gebruikt binnen de netwerkdekking in tal van Europese landen. Informatie over de voorwaarden, prijzen en ondersteunde landen is beschikbaar op vw.cubictelecom.com. Als alternatief kan de bestuurder internetradio en mediastreaming gebruiken via een mobiel apparaat (bijv. smartphone) dat als mobiele wifi-hotspot kan fungeren. In dit geval zijn de betreffende diensten alleen beschikbaar in combinatie met een bestaand mobiel abonnement tussen jou en je mobiele provider of met een afzonderlijk daartoe afgesloten contract en alleen indien dekking beschikbaar is. Afhankelijk van je mobiele abonnement kan voor gegevensuitwisseling via internet extra kosten in rekening worden gebracht (bijv. roamingkosten), vooral als je de dienst in het buitenland gebruikt. Om de gratis We Connect app te gebruiken heb je een smartphone met een geschikt iOS of Android besturingssysteem en een simkaart met data-optie nodig. Je hebt ook een geschikt mobiel abonnement nodig dat al bestaat of apart is geregeld met je mobiele provider. De beschikbaarheid van de individuele We Connect- en We Connect Plus-services die in de pakketten worden beschreven, kan van land tot land verschillen en is ook afhankelijk van het voertuig of de uitrusting. Deze diensten zijn beschikbaar voor de duur van de overeengekomen contractduur en kunnen tijdens de contractperiode onderhevig zijn aan inhoudelijke wijzigingen of zelfs beëindigd worden. Ga naar connect.volkswagen-we.com of vraag je Volkswagen dealer om meer informatie. Voor informatie over de voorwaarden van je mobiele telefoon kun je contact opnemen met je mobiele provider.