Overige klantinformatie

Overige klantinformatie

AdBlue

AdBlue is een milieuvriendelijke synthetische vloeistof, die bestaat uit gedemineraliseerd water (67,5%) en ureum (32,5%). Deze vloeistof wordt gebruikt om de uitstoot van stikstofoxiden (NOx) te reduceren. Zorg ervoor dat jouw Volkswagen bedrijfswagen voldoet aan de laatste uitgasnormen. Kies voor AdBlue, een milieuvriendelijke vloeistof die de uitstoot van stikstofoxiden reduceert.   

Volkswagen Bedrijfswagens Centrum

Van onze 160 vestigingen zijn er 36 bedrijfswagencentra verdeeld over Nederland. Deze centra bieden op elk gebied meer, zodat jouw bedrijfsvoering nooit stil hoeft te staan. Er is een verkoop- en serviceteam met meer specialistische kennis, er is meer keuze in vervangend vervoer en een showroom waar je iedere type bedrijfswagen van Volkswagen vindt. Daarnaast is hier ook meer specialistisch maatwerk mogelijk voor bijvoorbeeld ombouw.

Instructieboek

Vanaf nu kan je jouw instructieboek online raadplegen, voor iedere Volkswagen bedrijfswagen vanaf modeljaar 2010 en verder. Wil je een nieuw instructieboek voor in jouw auto, neem dan contact op met jouw Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Zij weten wat de kosten zijn en kunnen een verwachte leveringsdatum afgeven. 

Onze 7 Servicebeloften

Ondernemers die niet houden van stilstaan, kunnen rekenen op service volgens Volkswagen Bedrijfswagens. Wij begrijpen dat een servicebeurt of reparatie voor jouw bedrijfsvoering nooit op het ideale moment komt. Daarom hebben we een oplossing bedacht waarmee we je flexibeler van dienst kunnen zijn. 

Conformiteitsverklaringen en informatie over ingrediënten

 

Weet wat erin zit 

Zoek de juiste conformiteitsverklaring en informatie over de ingrediënten van uw product, zodat u volledig geïnformeerd bent.

Meer informatieOpens an external link