Overige klantinformatie

Overige klantinformatie

AdBlue

AdBlue is een milieuvriendelijke synthetische vloeistof, die bestaat uit gedemineraliseerd water (67,5%) en ureum (32,5%). Deze vloeistof wordt gebruikt om de uitstoot van stikstofoxiden (NOx) te reduceren. Zorg ervoor dat jouw Volkswagen bedrijfswagen voldoet aan de laatste uitgasnormen. Kies voor AdBlue, een milieuvriendelijke vloeistof die de uitstoot van stikstofoxiden reduceert.   

Volkswagen Bedrijfswagens Centrum

Van onze 160 vestigingen zijn er 36 bedrijfswagencentra verdeeld over Nederland. Deze centra bieden op elk gebied meer, zodat jouw bedrijfsvoering nooit stil hoeft te staan. Er is een verkoop- en serviceteam met meer specialistische kennis, er is meer keuze in vervangend vervoer en een showroom waar je iedere type bedrijfswagen van Volkswagen vindt. Daarnaast is hier ook meer specialistisch maatwerk mogelijk voor bijvoorbeeld ombouw.

Instructieboek

Vanaf nu kan je jouw instructieboek online raadplegen, voor iedere Volkswagen bedrijfswagen vanaf modeljaar 2010 en verder. Wil je een nieuw instructieboek voor in jouw auto, neem dan contact op met jouw Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Zij weten wat de kosten zijn en kunnen een verwachte leveringsdatum afgeven. 

De Altijd Door Service

Omdat je kiest voor een bus van Volkswagen Bedrijfswagens, staat jouw bedrijf nooit stil. Omdat je mag rekenen op de kwaliteit en expertise van onze gekwalificeerde monteurs die altijd voor jou klaar staan. En... omdat wij altijd onze beloftes nakomen, zodat jij zeker weet dat je altijd door kan blijven rijden. Altijd blijven rijden met je bus. Voor mekaar. Met de Altijd Door Service.

Conformiteitsverklaringen en informatie over ingrediënten

 

Weet wat erin zit 

Zoek de juiste conformiteitsverklaring en informatie over de ingrediënten van uw product, zodat u volledig geïnformeerd bent.

Meer informatieOpent een externe link

Disclaimer van NL

  • Om We Connect te kunnen gebruiken, heb je een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig. Log in via de We Connect-App met je gebruikersnaam en wachtwoord en registreer je wagen in jouw account. Voor We Connect Plus heb je tot 90 dagen na voertuigoverdracht om je bedrijfswagen te registreren op vwn.de/myVolkswagen of via de Volkswagen We Connect-app (beschikbaar in de App Store en Google Play Store) om de diensten volledig te kunnen gebruiken tijdens de overeengekomen kosteloze periode. Een geïntegreerde internetverbinding maakt het gebruik van de mobiele onlinediensten van We Connect mogelijk. De binnen Europa gemaakte datakosten worden gedragen door Volkswagen AG als onderdeel van de netwerkdekking met uitzondering van de Streaming & Internetdiensten en individuele In-Car Apps. Om gebruik te kunnen maken van de streaming- en internetdiensten, individuele In-Car Apps en de Wi-Fi-hotspot, kunnen data-abonnementen worden gekocht bij de externe mobiele communicatiepartner Cubic Telecom en worden gebruikt binnen de netwerkdekking in tal van Europese landen. Informatie over de voorwaarden, prijzen en ondersteunde landen is beschikbaar op vw.cubictelecom.com. Als alternatief kan de bestuurder internetradio en mediastreaming gebruiken via een mobiel apparaat (bijv. smartphone) dat als mobiele wifi-hotspot kan fungeren. In dit geval zijn de betreffende diensten alleen beschikbaar in combinatie met een bestaand mobiel abonnement tussen jou en je mobiele provider of met een afzonderlijk daartoe afgesloten contract en alleen indien dekking beschikbaar is. Afhankelijk van je mobiele abonnement kan voor gegevensuitwisseling via internet extra kosten in rekening worden gebracht (bijv. roamingkosten), vooral als je de dienst in het buitenland gebruikt. Om de gratis We Connect app te gebruiken heb je een smartphone met een geschikt iOS of Android besturingssysteem en een simkaart met data-optie nodig. Je hebt ook een geschikt mobiel abonnement nodig dat al bestaat of apart is geregeld met je mobiele provider. De beschikbaarheid van de individuele We Connect- en We Connect Plus-services die in de pakketten worden beschreven, kan van land tot land verschillen en is ook afhankelijk van het voertuig of de uitrusting. Deze diensten zijn beschikbaar voor de duur van de overeengekomen contractduur en kunnen tijdens de contractperiode onderhevig zijn aan inhoudelijke wijzigingen of zelfs beëindigd worden. Ga naar connect.volkswagen-we.com of vraag je Volkswagen dealer om meer informatie. Voor informatie over de voorwaarden van je mobiele telefoon kun je contact opnemen met je mobiele provider.