2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Zomercheck en Zomeronderhoud Volkswagen Bedrijfswagens

Zomer, tijd voor onderhoud.

Je hebt in het zonnetje. En je hebt loopt als een zonnetje.

Als je Volkswagen bedrijfswagen toch stilstaat in de zomer, is dat het ideale moment om hem langs te brengen voor een zomercheck, onderhoud, nieuwe banden of schadeherstel. Zo is jouw bus tip top in orde, als je weer aan de slag gaat. Verschil moet er zijn.

De Zomercheck voor € 16,50 incl. Gusta BBQ.
Voorkom verrassingen na de vakantie.

Laat je bedrijfswagen deze zomer in 30 minuten nalopen op 20 essentiële punten.

image

Je hebt insmeren.
En je hebt doorsmeren.

De Zomercheck €16,50 incl. gratis Gusta barbecue.

Kom niet voor verrassingen te staan na de zomer. Doe de zomercheck en laat je Volkswagen bedrijfswagen in 30 minuten nalopen op 20 essentiële punten, zoals banden, remmen, ruiten, motorruimte, elektrische installatie, interieur en exterieur. Bij een zomercheck krijg je een gratis Gusta barbecue t.w.v. € 49,95. Verschil moet er zijn.

De zomer. Het ideale moment om jouw bus langs te brengen.

Zo is jouw bus tip top in orde, als je weer aan de slag gaat.
 • De zomerperiode een goede periode voor

  Regulier onderhoud.

  Als je Volkswagen bedrijfswagen toch stilstaat in de zomer, is dat het ideale moment om hem langs te brengen voor onderhoud. Zo staat jouw werk nooit onnodig stil en is jouw bus tip top in orde, als je weer aan de slag gaat.

  Maak een afspraak
 • De zomerperiode een goede periode voor

  Airco onderhoud.

  De airco in jouw Volkswagen bedrijfswagen zorgt voor een constante temperatuur en frisse, zuivere lucht in de cabine én voorkomt dat de ramen beslaan. Jouw zomerstop is het ideale moment voor airco onderhoud, zodat je bus ook van binnen in topconditie blijft.

  Maak een afspraak
 • vanaf € 73 incl. montage.

  Zomerbanden.

  De juiste banden met voldoende profiel, leveren de beste prestaties. Ze zorgen voor een kortere remweg, geven meer grip en voorkomen onnodige slijtage. Zijn de banden van jouw bus aan vervanging toe, of rijd je nog op winterbanden? Plan dan nu een afspraak om de banden te laten vervangen of te verwisselen voor zomerbanden.

  Maak een afspraak

Je hebt blikschade. En je hebt blikvangers.

 • De zomerperiode een goede periode voor

  Schadeherstel.

  Je Volkswagen bus is het visitekaartje van je bedrijf. Zonde dus om te blijven rijden met blikschade. Laat je bus weer stralen door die deuk of kras te laten herstellen door onze experts.

  Maak een afspraak
 • De zomerperiode een goede periode voor

  Ruitreparatie.

  Je rijdt al een tijdje rond met een ster of een barst in de ruit van je Volkswagen bus. De zomerperiode is een goed moment om dit te laten herstellen, zodat je hem na de vakantie niet nog een dag kwijt bent.

  Maak een afspraak

Maak ook gebruik van deze zomeraccessoires.

Plan je onderhoud voor deze Zomerperiode in.