Volkswagen Bedrijfswagens Voorjaarsacties

Voorjaarsacties

Maak je bus klaar voor het voorjaar met onze acties

Maak je bus klaar voor het voorjaar met onze acties

Klaar voor het voorjaar

Voorjaar. De dagen worden langer en de temperaturen hoger. Zijn jij en je bus er helemaal klaar voor? Verse zomerbanden eronder, de airco laten checken of onderhouden en rijden maar. Op weg naar je volgende klus. Bij Volkswagen Bedrijfswagens zijn we er voor je en zorgen we ervoor dat je altijd op je bus kunt rekenen. Voor mekaar. Met de Altijd Door Service van Volkswagen Bedrijfswagens.

Houd de airco van je bus in topconditie

Blijf fris en fruitig
Aircocheck voor € 20,-

Of het buiten nou warm of koud is, de airco in je Volkswagen zorgt voor een constante temperatuur en frisse, zuivere lucht. Ook handig en veilig: dankzij de airco beslaan je ramen niet. Laat daarom je airco controleren door een ervaren servicemonteur. Met de aircocheck van Volkswagen Bedrijfswagens voor slechts € 20 excl. BTW weet je binnen 15 minuten of de airco van jouw bus nog goed werkt of dat hij aan een onderhoudsbeurt toe is. Zo gaan jij en je bus lekker het voorjaar in.

Zo houd je je airco in topconditie
Airco-onderhoud incl. geurbehandeling vanaf € 115,-

Het voorjaar staat voor de deur, tijd om je airco te laten onderhouden. Dit kan al vanaf € 115 excl. BTW. Dan zorgen wij dat alles weer lekker ruikt en checken we ook het niveau van het koudemiddel. Want als dat te laag is, kan dat de airco beschadigen en dat willen we graag voorkomen. Het koudemiddel zorgt namelijk niet alleen voor frisse en zuivere lucht, maar ook voor smering van het systeem. Daarom lopen we tijdens het airco-onderhoud al deze punten langs:

✔️ Temperatuurmeting
✔️ Druk- en lektest
✔️ Bijvullen of vervangen koudemiddel
✔️ Controle van pollenfilter
✔️ Reinigen airco- en ventilatiesysteem
✔️ Visuele controle
✔️ Controle van de bediening
✔️ Anti-geurbehandeling

Bandenwissel en zomerbanden

Wissel op tijd naar zomerbanden
Bandenwissel vanaf € 40,50

Zodra het warmer dan 7 graden is, presteren zomerbanden beter dan winterbanden. Zorg daarom dat je zo snel mogelijk de juiste banden voor warmer weer onder je bus hebt zitten. Zijn de banden van je bus versleten of rijd je nog op winterbanden? Maak snel een afspraak om je banden te wisselen. Banden wisselen kan al vanaf € 40,50 excl. BTW.

Veiliger en voordeliger
Bekijk ons aanbod zomerbanden

Zomerbanden zijn veiliger in de zomer. De speciale samenstelling van het rubber en het profiel van zomerbanden zorgen voor een kortere remweg, geven meer grip en voorkomen onnodige slijtage. Wacht daarom niet te lang met de aanschaf van zomerbanden.

Snelle ruitreparatie door je eigen dealer

Laat een sterretje niet barsten

Een sterretje in je ruit oogt niet fraai, maar kan ook gevaarlijk zijn. Door trillingen of snelle temperatuurwisselingen kan dat sterretje uitgroeien tot een barst. Laat daarom ruitschade zo snel mogelijk repareren bij je eigen vakkundige Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Dus heb je een sterretje? Plak er snel een beschermende sticker overheen en maak direct een reparatie afspraak bij je Volkswagen Bedrijfswagens dealer.

Ruitreparatie Volkswagen Bedrijfswagens
1.
Ben je WA-extra of allrisk verzekerd, dan betaal je bij ruitreparatie meestal geen eigen risico en is de reparatie gratis (afhankelijk van je verzekering).