2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Economy service voor Caddy, Transporter en Crafter

Economy Service.

Je hebt meegaan. En je hebt meegaand.

Voor Volkswagen-modellen die al wat langer meegaan heeft Volkswagen Bedrijfswagens Economy Service. Lage prijzen voor onderhoud en reparatie, met 100% Volkswagen-kwaliteit en inclusief volwaardige garantie. Zo bespaar je aanzienlijk op de onderhoudskosten. Verschil moet er zijn.

Onderhoud en reparatie voor de oudere Volkswagen bedrijfswagens.

Economy service voor Volkswagen Caddy

Caddy.

Modeljaar 2004 - 2015.

De Volkswagen Caddy heeft na 30.000 kilometer of iedere 2 jaar een onderhoudsbeurt nodig. De serviceindicator in jouw Caddy geeft aan wanneer onderhoud nodig is. Profiteer van lage onderhoudskosten met de kwaliteit van Volkswagen Bedrijfswagens.

 

Economy service voor Volkswagen Transporter

Transporter.

Modeljaar 2004 - 2015.

De Volkswagen Transporter heeft na 40.000 kilometer1 of iedere 2 jaar een onderhoudsbeurt nodig. De serviceindicator in jouw Transporter geeft aan wanneer onderhoud nodig is. Profiteer van lage onderhoudskosten met de kwaliteit van Volkswagen Bedrijfswagens.

Economy service voor Volkswagen Crafter

Crafter.

Modeljaar 2006 - 2011.

De Volkswagen Crafter heeft na 40.000 kilometer of iedere 2 jaar een onderhoudsbeurt nodig. De serviceindicator in jouw Crafter geeft aan wanneer onderhoud nodig is. Profiteer van lage onderhoudskosten met de kwaliteit van Volkswagen Bedrijfswagens.

Veelgestelde vragen Economy Service.

✚ Altijd lage onderhoudsprijzen
✚ Twee jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden
✚ Gratis pechhulp in Europa
✚ Altijd gebruik van originele onderdelen
✚ Gratis apk bij onderhoud
✚ Gekwalificeerde Volkswagen-monteur

Ja, dat is mogelijk. Vrijwel alle bedrijfswagendealers en -servicepartners in Nederland hebben ook Volkswagen bedrijfswagens als vervangend vervoer. Het is wel raadzaam om dit bijtijds bij jouw dealer aan te geven. Zo hoeven jouw werkzaamheden geen moment stil te liggen. Aan vervangend vervoer zijn mogelijk kosten verbonden.

Jazeker. Als je geen tijd hebt om jouw Volkswagen bedrijfswagen weg te brengen voor onderhoud of een reparatie, dan halen wij jouw auto graag voor je op en brengen hem ook weer terug. Aan deze service kunnen kosten verbonden zijn. Jouw bedrijfswagen zelf afleveren kan ook. Dan brengen wij je of jouw medewerker kosteloos weg en wij halen je ook weer op als jouw bedrijfswagen klaar is.

Twee jaar. Bij Volkswagen Bedrijfswagens kun je altijd rekenen op kwaliteit. Daarom zien we je na een reparatie of onderhoudsservice waarschijnlijk niet meer terug. Mocht dat onverwachts wel nodig zijn, dan kun je rekenen op twee jaar garantie op de nieuw geplaatste onderdelen en de uitgevoerde werkzaamheden.

Meer service.