Je hebt rijklaar. En je hebt winterklaar.

Veilig rijden onder winterse omstandigheden

Veel nattigheid, en soms gevaarlijk gladde wegen. Pekel op de ruiten, ijs in het sleutelgat. Oftewel: de winter stelt jouw bedrijfswagen flink op de proef. Wil je veilig en comfortabel de weg op, in een bedrijfswagen die altijd start? Laat dan nu de wintercheck doen bij een Volkswagen Bedrijfswagens dealer in de buurt. Voor € 16,50 controleren ervaren servicemonteurs je bus op 12 cruciale punten en krijg je een all-weather mattenset en het bijvullen van je vloeistoffen gratis!

Plan nu je Wintercheck online in.
Nu met gratis all-weather mattensets en het bijvullen van je vloeistoffen.

Je hebt glad. En je hebt grip.

Winterband in de sneeuw Volkswagen Bedrijfswagens

Voor wie snel wil stilstaan bij slecht weer, zijn er winterbanden voor alle Volkswagen Bedrijfswagens. Met meer grip door de specifieke rubbersamenstelling ontstaat er een kortere remweg. Onder de 7 graden bieden winterbanden beter prestaties dan zomerbanden. Daarmee wordt de kans op een ongeval een stuk kleiner. Profiteer van veel voordeel op diverse winterbanden. Verschil moet er zijn.
 

Servicebeloften

Je hebt beloften. En je hebt de 7 servicebeloften.

Ondernemers die niet houden van stilstaan, kunnen rekenen op service volgens Volkswagen Bedrijfswagens. Wij begrijpen dat een servicebeurt of reparatie voor je bedrijfsvoering nooit op het ideale moment komt. Daarom hebben we een oplossing bedacht waarmee we je flexibeler van dienst kunnen zijn. Verschil moet er zijn.
 

Veelgestelde vragen

Bedrijfswagens

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there