Voorbereid de winter in

Inclusief gratis T1 Bulli tas

Wintercheck € 16,50

Inclusief gratis T1 Bulli tas

Wintercheck € 16,50

Wintercheck inclusief gratis T1 Bulli reistas
Wintercheck inclusief gratis T1 Bulli reistas
Wintercheck inclusief gratis T1 Bulli reistas

Veel nattigheid, en soms gevaarlijk gladde wegen. Pekel op de ruiten, ijs in het sleutelgat. Oftewel: de winter stelt jouw bedrijfswagen flink op de proef. Wil je veilig en comfortabel de weg op, in een bedrijfswagen die altijd start? Laat dan nu de wintercheck doen bij een Volkswagen Bedrijfswagens dealer in de buurt. 

Voor € 16,50 controleren ervaren servicemonteurs je bus op 20 cruciale punten, worden je vloeistoffen bijgevuld en krijg je een T1 Bulli tas gratis!

Voor veilige kilometers

Voor wie snel wil stoppen bij slecht weer, zijn er winterbanden voor alle Volkswagen Bedrijfswagens. Met meer grip door de specifieke rubbersamenstelling ontstaat er een kortere remweg. Onder de 7 graden bieden winterbanden betere prestaties dan zomerbanden. Daarmee wordt de kans op een ongeval een stuk kleiner.  

Heb jij nog geen winterbanden of zijn deze aan vervanging toe? Bestel nu je winterbanden in de webshop en onze monteur zet ze direct onder je bedrijfswagen.

Veilig onderweg.  Wissel op tijd jouw banden.

Bandenwissel Volkswagen Bedrijfswagens

Het beste moment om je zomerbanden te wisselen is zodra de buitentemperatuur onder de 7 graden daalt. Winterbanden zorgen voor meer grip en verkorten de remweg bij koude en natte weersomstandigheden. Zorg dat je veilig aankomt op de volgende klus en plan op tijd jouw bandenwissel. De zomerbanden slaan wij voor je op in ons bandenhotel.

Plan je bandenwissel

Voorkom onveilige situaties en plan op tijd de bandenwissel van jouw bedrijfswagen.
Servicebeloften

Je hebt beloften. En je hebt de 7 servicebeloften.

Ondernemers die niet houden van stilstaan, kunnen rekenen op service volgens Volkswagen Bedrijfswagens. Wij begrijpen dat een servicebeurt of reparatie voor je bedrijfsvoering nooit op het ideale moment komt. Daarom hebben we een oplossing bedacht waarmee we je flexibeler van dienst kunnen zijn. Verschil moet er zijn.
 

Veelgestelde vragen

Je browser is verouderd!

Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet optimaal gebruiken. Kies uit onderstaande browsers en download de laatste versie van jouw browser.