Je bus klaar voor de koude dagen

Doe de wintercheck

Je bus klaar voor de koude dagen

Doe de wintercheck

Wintercheck inclusief gratis T1 Playmobil

Omdat je een bus wilt die je niet in de kou laat staan. Omdat je een bus wilt die je altijd veilig naar je klus brengt. En... omdat een Playmobile T1 altijd welkom is. Kom langs voor een wintercheck, winterbanden of accessoires voor jouw bedrijfswagen.

Een bedrijfswagen die het óók in de winter altijd doet. Voor mekaar. Met De Altijd Door Wintercheck.

Voorbereid de winter in

Veilig op weg. Wissel op tijd je banden.

Bandenwissel Volkswagen Bedrijfswagens

Het beste moment om je zomerbanden te wisselen, is zodra de buitentemperatuur onder de 7 graden daalt. Winterbanden zorgen voor meer grip en verkorten de remweg bij koude en natte weersomstandigheden.
Zorg dat je veilig aankomt op de volgende klus en plan op tijd jouw bandenwissel. De zomerbanden slaan wij voor je op in ons bandenhotel.

Extra grip. Voor mekaar met Winterbanden.

Gratis ruitreparatie*

De ruiten van jouw auto vormen een onmisbaar onderdeel van de beschermende kooiconstructie. Een beschadigde ruit verliest echter zijn beschermende werking. Een sterretje kan al snel doorscheuren tot een flinke barst. Een kleine beschadiging kan prima gerepareerd worden met een speciale hars. 

Voordelen Volkswagen Bedrijfswagens Ruitreparatie:

  • Snel klaar, je kunt blijven wachten 
  • 24-uurs service 
  • Speciaal opgeleide monteurs 
  • Bij vervanging plaatsen we altijd een merk-originele ruit

* Is het sterretje niet groter dan een 2 euro munt? Goed nieuws, dan kan het bijna altijd gerepareerd worden. De reparatie is in de meeste gevallen gratis. De reparatie kan namelijk bij je autoverzekering geclaimd worden mits je WA+ beperkt casco of WA+ volledig casco verzekerd bent. De verplichte WA-verzekering alleen dekt geen ruitschade. Houd er wel rekening mee dat je een zogenaamd eigen risico kan hebben. Het eigen risico is het bedrag dat je zelf moet betalen in geval van schade. Bekijk je polisvoorwaarden wat exact voor jou van toepassing is.

Plan je bandenwissel

Voorkom onveilige situaties en plan op tijd de bandenwissel van jouw bedrijfswagen.

Veelgestelde vragen