Voorjaarsactie
Voorjaarsactie
Voorjaarsactie

Voorjaarsacties

Met grip het voorjaar in

Bandenwissel nu vanaf € 33

Banden bepalen grotendeels de veiligheid en rijprestaties van jouw bedrijfswagen. Jouw ideale set banden is daarnaast afhankelijk van het jaargetijde, wacht dus niet te lang met omwisselen. Jouw Volkswagen Bedrijfswagens dealer kent jouw wagen als geen ander en voorziet jou graag van professioneel advies of direct een passende set zomerbanden. Op het gebied van bandenservice kun je met reparatie, bandenvervanging, bandenwissel en bandenopslag bij Volkswagen Bedrijfswagens terecht.

 Extra voordeel op Zomerbanden

Zomerbanden nu vanaf € 56

Zomerbanden leveren bij temperaturen boven 7°C betere prestaties dan winterbanden. Wissel daarom nu je banden. De materiaalsamenstelling en het profiel van zomerbanden zorgen voor een kortere remweg, geven meer grip en voorkomend nodige slijtage. Zijn de banden van jouw bus versleten of rijd je nog op winterbanden? Plan dan nu een afspraak om de banden te laten vervangen of wisselen voor zomerbanden. 

Plan je bandenwissel bij de dealer in jouw buurt

 • Aircocheck € 16,50
  Aircocheck € 16,50
 • Aircocheck € 16,50
  Aircocheck € 16,50

Fris het voorjaar in

 • Aircocheck € 16,50
  Aircocheck € 16,50

De airco in jouw Volkswagen bedrijfswagen zorgt voor een constante temperatuur en frisse, zuivere lucht in de cabine. Ook essentieel: de airco voorkomt dat de ramen beslaan. Laat daarom tenminste om het jaar de airco door een ervaren servicemonteur controleren. Met de aircocheck van Volkswagen Bedrijfswagens weet je binnen 15 minuten zeker of de airco van jouw bus nog optimaal functioneert of aan onderhoud toe is. Zo gaat je bus fris het voorjaar in. 

Maximaal zicht met nieuwe ruitenwissers

Tijdens de wintermaanden krijgen de ruitenwissers het zwaar voor voorduren. Laten de ruitenwissers strepen op de ramen achter of piepen ze tijdens het gebruik, dan zijn ze zeer waarschijnlijk aan vervanging toe. Het voorjaar is daarom de ideale periode om de ruitenwissers te controleren en waar nodig te vervangen. 

De voordelen van Volkswagen ruitenwissers.

 • Aerodynamisch design
 • Gemaakt van hoogwaardige materialen
 • Gaan tot 30% langer mee dan de gemiddelde ruitenwisser

Tips voor een schone ruit

 1. Controleer je wissers voor én achter na het bijvullen van je ruitensproeiervloeistof. Sproei wat water op het glas, zet je wissers aan en controleer of er strepen op de ruit achterblijven.
 2. Tijdens een bezoek aan de wasstraat worden je ruitenwissers gewaxt. Om strepen en ruis op je ruit te voorkomen, kun je de wissers na de wasbeurt het beste met een reinigingsdoek afnemen.
 3.  Gebruik geen regulier afwasmiddel op je autoruiten. Dit kan het spuitresultaat van je wissers permanent aantasten.
 4. Met de komst van de lente kun je nogal eens dode insecten aantreffen op je voorruit. Gebruik speciale voorruitreiniger om je ruit weer insectvrij te krijgen. Alleen water is niet voldoende.
Bedrijfswagens

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there