15% voordeel op onderhoud1 voor Volkswagen Bedrijfswagens ouder dan 5 jaar

Met Economy Service ontvang je 15% voordeel op onderhoud en aanvullende werkzaamheden. Het onderhoud wordt uitgevoerd door Volkswagen technici die speciaal opgeleid zijn voor jouw Volkswagen en wordt er altijd gewerkt met speciaal fabrieksvoorgeschreven gereedschap en originele onderdelen. Hierdoor blijft de kwaliteit en veiligheid gewaarborgd, zo blijft je Volkswagen een échte Volkswagen.

Voordelen van Economy Service

4 jaar reparatiegarantie

Dat is nogal wat. Bij Volkswagen Bedrijfswagens krijg je maar liefst 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die door de officiële Volkswagen Bedrijfswagens dealer aan de auto zijn verricht. Een beter bewijs voor het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten én het vakmanschap van onze monteur bestaat niet. De 4 jaar reparatiegarantie geldt op alle werkplaatsactiviteiten, met uitzondering van normale slijtage, invloeden van buitenaf en maximaal tot de geldende vervangingstermijnen.

Altijd gebruik van originele onderdelen

De monteurs van Volkswagen Bedrijfswagens zijn speciaal getraind, zodat ze jouw bus door en door kennen. Ook hebben ze het juiste gereedschap om je bus snel en vakkundig onder handen te nemen. Alles gaat volgens fabrieksvoorschrift en met originele Volkswagen Bedrijfswagens onderdelen. Zo blijft de kwaliteit en veiligheid gewaarborgd.

Gratis pechhulp in Europa. Dag en nacht.

Zolang je bus onderhoud heeft gehad bij de Volkswagen dealer, dus volgens fabrieksvoorschrift, kun je gebruikmaken van je gratis pechhulp binnen Europa.

Plan een werkplaatsafspraak 

Op basis van je kenteken is het mogelijk om de onderhoudskosten van jouw bedrijfswagen in beeld te brengen. Kies vervolgens een tijdstip dat voor jou uitkomt en maak een afspraak.Veelgestelde vragen Economy Service