Voorbereid de winter in

Remweg winterbanden

Goede banden zijn essentieel voor je veiligheid.

De kwaliteit van je winterbanden is van groot belang voor je veiligheid. Uitgedroogde winterbanden kunnen leiden tot een klapband en versleten banden leiden tot minder grip op het wegdek. Is je bandenspanning te laag dat zorgt dit voor snellere slijtage van je banden en stijgt je brandstofverbruik. Zorg daarom altijd dat je winterbanden in goede staat zijn. Niet zeker van de kwaliteit van je winterbanden? Doe dan de wintercheck en laat een ervaren servicemonteur jouw auto en banden controleren.
 

Voor veilige kilometers

Voor wie snel wil stoppen bij slecht weer, zijn er winterbanden voor alle Volkswagen Bedrijfswagens. Met meer grip door de specifieke rubbersamenstelling ontstaat er een kortere remweg. Onder de 7 graden bieden winterbanden betere prestaties dan zomerbanden. Daarmee wordt de kans op een ongeval een stuk kleiner.  

Heb jij nog geen winterbanden of zijn deze aan vervanging toe? Bestel nu je winterbanden in de webshop en onze monteur zet ze direct onder je bedrijfswagen.

Veilig onderweg.  Wissel op tijd jouw banden.

Bandenwissel Volkswagen Bedrijfswagens

Het beste moment om je zomerbanden te wisselen is zodra de buitentemperatuur onder de 7 graden daalt. Winterbanden zorgen voor meer grip en verkorten de remweg bij koude en natte weersomstandigheden. Zorg dat je veilig aankomt op de volgende klus en plan op tijd jouw bandenwissel. De zomerbanden slaan wij voor je op in ons bandenhotel.

Plan je bandenwissel

Voorkom onveilige situaties en plan op tijd de bandenwissel van jouw bedrijfswagen.

Prijzen bandenwissel werkzaamheden

Prijzen bandenwissel werkzaamheden

Bandenwissel werkzaamheden

Prijs (excl. BTW)

Losse band wisselen

€ 20

Complete wielenset zonder opslag

€ 33

Complete wielenset met opslag 

€ 74

4 losse banden wisselen zonder opslag

€ 74

4 losse banden wisselen met opslag 

€ 115

Losse band wisselen

€ 20

Complete wielenset zonder opslag

€ 33

Complete wielenset met opslag 

€ 74

4 losse banden wisselen zonder opslag

€ 74

4 losse banden wisselen met opslag 

€ 115

Bekijk alle prijzen van de winterbanden

Staat de winter voor de deur? Dan is het tijd om je zomerbanden om te wisselen voor winterbanden. Ontdek nu alle prijzen en mogelijkheden.

Winterbanden in het buitenland

In Nederland zijn winterbanden niet verplicht, in een groot deel van Europa echter wel. De ANWB geeft meer informatieOpens an external link over verplichting per land. Voor de veiligheid raadt Volkswagen Bedrijfswagens je aan om bij winterse omstandigheden of onder de 7 graden altijd gebruik te maken van winterbanden.