Remweg winterbanden

Goede banden zijn essentieel voor je veiligheid.

De kwaliteit van je winterbanden is van groot belang voor je veiligheid. Uitgedroogde winterbanden kunnen leiden tot een klapband en versleten banden leiden tot minder grip op het wegdek. Is je bandenspanning te laag dat zorgt dit voor snellere slijtage van je banden en stijgt je brandstofverbruik. Zorg daarom altijd dat je winterbanden in goede staat zijn. Niet zeker van de kwaliteit van je winterbanden? Doe dan de wintercheck en laat een ervaren servicemonteur jouw auto en banden controleren.
 

Met winterbanden altijd veilig de winter door

Winterbanden onder 7 graden

De dagen worden korter, de avond valt eerder in en vanwege regen, sneeuw en ijzel worden de wegen gladder. Onder de 7 graden bieden winterbanden betere prestaties dan zomer- en allseason. Genoeg redenen om goede winterbanden onder je bedrijfswagen te hebben: Veiligheid gaat altijd boven alles. Wil je nieuwe winterbanden kopen? Of juist advies over het wisselen? Je kunt altijd terecht bij één van onze experts.
 

Bandenservice van Volkswagen Bedrijfswagens.

Het tijdig wisselen van zomerbanden naar winterbanden is zeer aan te raden. Door banden te gebruiken tijdens het seizoen waarvoor ze gemaakt zijn, voorkom je onnodige slijtage en ben je gegarandeerd van de beste prestaties van je banden. Zo gebruik je de banden optimaal en zowel de winter als de zomer. Door de banden onder je bedrijfswagen aan te passen aan het seizoen, borg je je veiligheid op de weg. Winterbanden hebben een aangepast profiel en afwijkende rubber samenstelling, waarmee regenwater sneller wordt afgevoerd en je grip op het asfalt vergroot wordt.
 

Prijzen bandenwissel werkzaamheden

Bandenwissel werkzaamheden

Prijs (excl. BTW)

Losse band wisselen

€ 20

Complete wielenset zonder opslag

€ 32

Complete wielenset met opslag 

€ 74

4 losse banden wisselen zonder opslag

€ 74

4 losse banden wisselen met opslag 

€ 115

Losse band wisselen

€ 20

Complete wielenset zonder opslag

€ 32

Complete wielenset met opslag 

€ 74

4 losse banden wisselen zonder opslag

€ 74

4 losse banden wisselen met opslag 

€ 115

Bekijk alle prijzen van de winterbanden

Staat de winter voor de deur? Dan is het tijd om je zomerbanden om te wisselen voor winterbanden. Ontdek nu alle prijzen en mogelijkheden.

Winterbanden in het buitenland

In Nederland zijn winterbanden niet verplicht, in een groot deel van Europa echter wel. De ANWB geeft meer informatie over verplichting per land. Voor de veiligheid raadt Volkswagen Bedrijfswagens je aan om bij winterse omstandigheden of onder de 7 graden altijd gebruik te maken van winterbanden.

Je browser is verouderd!

Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet optimaal gebruiken. Kies uit onderstaande browsers en download de laatste versie van jouw browser.