2.13.82.1, 2019-01-22 15:18:18
Economy service voor Caddy, Transporter en Crafter

Economy Service.

Je hebt meegaan. En je hebt meegaand.

Voor Volkswagen-modellen die al wat langer meegaan heeft Volkswagen Bedrijfswagens Economy Service. Lage prijzen voor onderhoud en reparatie, met 100% Volkswagen-kwaliteit en inclusief volwaardige garantie. Zo bespaar je aanzienlijk op de onderhoudskosten. Verschil moet er zijn.

Jouw voordelen:

✚ Altijd lage onderhoudsprijzen
✚ Twee jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden
✚ Gratis pechhulp in Europa
✚ Altijd gebruik van originele onderdelen
✚ Gratis apk bij onderhoud
✚ Gekwalificeerde Volkswagen-monteur

Bekijk de prijzen van Volkswagen Bedrijfswagens Economy Service.

Economy service voor Volkswagen Caddy

Caddy.

Modeljaar 2004 - 2010.

Bij een variabele onderhoudsservice, ook wel Long Life Onderhoud, wordt op basis van onder andere rijgedrag en het aantal koude starts berekend wanneer het volgende onderhoud moet plaatsvinden. Tijdens deze variabele onderhoudsservice wordt de hoogste kwaliteit olie gebruikt; daardoor kan het onderhoudsinterval voor jouw Caddy in dit geval maar liefst 30.000 km of twee jaar duren.

De Caddy valt binnen Economy Service wat betekent dat je altijd een lage prijs betaalt voor onderhoud en reparaties die volgens fabrieksvoorschrift worden uitgevoerd. Een ander voordeel is dat je gratis pechhulp ontvangt en gratis apk kunt laten uitvoeren bij onderhoud. Als jouw Caddy toe is aan een nieuwe distributieriem, remschijven, autobanden, ruitreparatie of als je schade hebt gereden, kun je ook een afspraak maken bij jouw Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Maak een afspraak of bekijk de prijzen via onderstaande link die van toepassing op de Caddy 3 van modeljaar 2004 - 2010.

Economy service voor Volkswagen Transporter

Transporter.

Modeljaar 2004 - 2009.

Bij een variabele onderhoudsservice, ook wel Long Life Onderhoud, wordt op basis van onder andere rijgedrag en het aantal koude starts berekend wanneer het volgende onderhoud moet plaatsvinden. Tijdens deze variabele onderhoudsservice wordt de hoogste kwaliteit olie gebruikt; daardoor kan het onderhoudsinterval voor jouw Transporter in dit geval maar liefst 40.000 km of twee jaar duren.


De Transporter valt binnen Economy Service wat betekent dat je altijd een lage prijs betaalt voor onderhoud en reparaties die volgens fabrieksvoorschrift worden uitgevoerd. Een ander voordeel is dat je gratis pechhulp ontvangt en gratis apk kunt laten uitvoeren bij onderhoud. Als jouw Transporter toe is aan een nieuwe distributieriem, remschijven, autobanden, ruitreparatie of als je schade hebt gereden kun je ook een afspraak maken bij jouw Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Maak een afspraak of bekijk onderstaande prijzen die van toepassing zijn op de Transporter 5 van modeljaar 2004 - 2009.

Economy service voor Volkswagen Crafter

Crafter.

Modeljaar 2006 - 2011.

Bij een variabele onderhoudsservice, ook wel Long Life Onderhoud, wordt op basis van onder andere rijgedrag en het aantal koude starts berekend wanneer het volgende onderhoud moet plaatsvinden. Tijdens deze variabele onderhoudsservice wordt de hoogste kwaliteit olie gebruikt; daardoor kan het onderhoudsinterval voor jouw Crafter in dit geval maar liefst 40.000 km of twee jaar duren.

De Crafter valt binnen Economy Service wat betekent dat je altijd een lage prijs betaalt voor onderhoud en reparaties die volgens fabrieksvoorschrift worden uitgevoerd. Een ander voordeel is dat je gratis pechhulp ontvangt en gratis apk kunt laten uitvoeren bij onderhoud. Als jouw Crafter toe is aan een nieuwe distributieriem, remschijven, autobanden, ruitreparatie of als je schade hebt gereden kun je ook een afspraak maken bij jouw Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Onderstaande prijzen zijn van toepassing op de Crafter van modeljaar 2006 - 2011.

Veelgestelde vragen Economy Service.

Ja, dat is mogelijk. Vrijwel alle bedrijfswagendealers en -servicepartners in Nederland hebben ook Volkswagen bedrijfswagens als vervangend vervoer. Het is wel raadzaam om dit bijtijds bij jouw dealer aan te geven. Zo hoeven jouw werkzaamheden geen moment stil te liggen. Aan vervangend vervoer zijn mogelijk kosten verbonden.

Jazeker. Als je geen tijd hebt om jouw Volkswagen bedrijfswagen weg te brengen voor onderhoud of een reparatie, dan halen wij jouw auto graag voor je op en brengen hem ook weer terug. Aan deze service kunnen kosten verbonden zijn. Jouw bedrijfswagen zelf afleveren kan ook. Dan brengen wij je of jouw medewerker kosteloos weg en wij halen je ook weer op als jouw bedrijfswagen klaar is.

Twee jaar. Bij Volkswagen Bedrijfswagens kun je altijd rekenen op kwaliteit. Daarom zien we je na een reparatie of onderhoudsservice waarschijnlijk niet meer terug. Mocht dat onverwachts wel nodig zijn, dan kun je rekenen op twee jaar garantie op de nieuw geplaatste onderdelen en de uitgevoerde werkzaamheden.

Meer service.