2.13.82.1, 2019-01-22 15:18:18
Onderhoud en reparatie in de garage

Onderhoud, reparatie & apk.

Onderhoud, reparatie & apk.

Volkswagen Bedrijfswagens biedt service die net dat beetje verder gaat dan je verwacht. Op het gebied van onderhoud, reparatie en apk zijn er verschillende mogelijkheden. Lees meer over de oplossingen die we bieden voor jouw bedrijfswagen.

Volkswagen Bedrijfswagens wintercheck

Doe nu de wintercheck.

Jouw bedrijfswagen op 20 belangrijke punten gecheckt!

Veel nattigheid, en soms gevaarlijk gladde wegen. Pekel op de ruiten, ijs in het sleutelgat. Oftewel: de winter stelt jouw bedrijfswagen flink op de proef. Wil je veilig en comfortabel de weg op, in een bedrijfswagen die altijd start? Laat dan nu de wintercheck doen bij een Volkswagen Bedrijfswagens dealer in de buurt. Voor € 16,50 controleren ervaren servicemonteurs jouw bus op 20 cruciale punten.

Onderhoud door monteur van Volkswagen Bedrijfswagens

Onderhoudsservice.

Jouw bedrijfswagen in optimale conditie.

Kundig en regelmatig onderhoud van jouw bedrijfswagen is essentieel om veilig op de weg te blijven en zonder problemen van A naar B te komen. Zo blijft jouw bedrijfswagen motorisch en op andere vlakken in optimale conditie én verhoog je bovendien de eventuele inruilwaarde. Wij bieden je daarom twee typen onderhoudsservice: variabel en vast.

 

Economy Service van Volkswagen Bedrijfswagens

Economy Service.

Je hebt meegaan. En je hebt meegaand.

Onze Economy Service betekent dat je kiest voor extra voordelig onderhoud op de Volkswagen-modellen die al wat langer meegaan en bij je wagenpark horen. Altijd met 100% Volkswagen-kwaliteit en inclusief volwaardige garantie. Bespaar op de onderhoudskosten. Verschil moet er zijn.

Monteur van Volkswagen Bedrijfswagens

Reparatie.

Jouw bedrijfswagen in de beste handen.

Jouw bedrijfswagen verdient altijd een gepaste aanpak en onderdelen die het beste bij jouw auto passen. De gespecialiseerde Volkswagen Bedrijfswagens monteur werkt daarom bij reparaties uitsluitend met onderdelen die speciaal voor jouw bedrijfswagen zijn ontwikkeld. Daarbij heb je keuze uit 3 verschillende typen onderdelen. Welke je kiest is onder meer afhankelijk van de leeftijd van jouw Volkswagen bedrijfswagen. Je krijgt echter altijd 2 jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden van jouw Volkswagen bedrijfswagen reparatie.

Onderhoud door monteur aan een bedrijfswagen

Apk.

All-in-apk nu € 25,-.

De apk (Algemene Periodieke Keuring) is wettelijk verplicht. Het doel hiervan is de verkeersveiligheid te verbeteren en het milieu te beschermen. Deze Algemene Periodieke Keuring bieden wij all-in aan voor slechts € 25,-.
Afhankelijk van de leeftijd en brandstofsoort van je bedrijfswagen wordt bepaald wanneer je wagen weer toe is een keuring.

 

Airco service

Airco Service.

Fris achter het stuur.

Altijd een aangename temperatuur en constant verse lucht in de auto: jouw airco zorgt ervoor. Zo blijf je langer fris en alert als je onderweg bent. Ook verhoogt een fijn klimaat in de auto het rijcomfort. Bij Volkswagen Bedrijfswagens kun je terecht voor een aircocheck, airco-onderhoud en een geurbehandeling.

Bandenservice

Bandenservice.

Zomerbanden. Voor élke Volkswagen bedrijfswagen.

Banden bepalen grotendeels de veiligheid en rijprestaties van jouw bedrijfswagen. Jouw ideale set banden is daarnaast afhankelijk van het jaargetijde, wacht dus niet te lang met omwisselen. Jouw Volkswagen Bedrijfswagens dealer kent jouw wagen als geen ander en voorziet jou graag van professioneel advies of direct een passende set zomerbanden. Op het gebied van bandenservice kun je met reparatie, bandenvervanging, bandenwissel en bandenopslag bij Volkswagen terecht.


Onderhoud aan AdBlue

AdBlue.

Jouw Volkswagen bedrijfswagen voldoet aan de laatste uitlaatgasnormen.

AdBlue is een milieuvriendelijke synthetische vloeistof, die bestaat uit gedemineraliseerd water (67,5%) en ureum (32,5%). Deze vloeistof wordt gebruikt om de uitstoot van stikstofoxiden (NOx) te reduceren. Zorg ervoor dat jouw Volkswagen bedrijfswagen voldoet aan de laatste uitgasnormen. Kies voor AdBlue, een milieuvriendelijke vloeistof die de uitstoot van stikstofoxiden reduceert.   

Welkomstcheck van Volkswagen Bedrijfswagens

Welkomstcheck.

Jouw Volkswagen bedrijfswagen occasion niet bij een officiële Volkswagen Bedrijfswagens dealer gekocht?


Heb je onlangs een Volkswagen occassion gekocht maar deze niet via een officiële Volkswagen Bedrijfswagens dealer gekocht? Kom dan langs bij een Volkswagen dealer bij jou in de buurt voor een welkomstcheck. Dan controleren wij onder andere de technische staat van je nieuw bedrijfswagen. En dat voor maar € 32,25.

Meer service.