Sleutelservice
Sleutelservice
Sleutelservice

Sleutelservice

Binnen 48 uur een nieuw exemplaar. In binnen- en buitenland.

Wat te doen als je jouw sleutel kwijt bent?
Wanneer je jouw sleutels bent kwijtgeraakt, kun je het beste contact opnemen met de Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Geef jouw sleutelcode door en stuur een kopie legitimatie en kentekenbewijs op. Je ontvangt vervolgens binnen 48 uur jouw nieuwe autosleutels.

Tip: noteer het sleutelnummer.
Bij een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen worden altijd twee sleutels geleverd: één voor dagelijks gebruik en één reservesleutel. Er zit ook een zwart label bij jouw sleutel, waarop het sleutelnummer staat vermeld. Wij raden je aan dit label zorgvuldig te bewaren en het nummer bijvoorbeeld ook te noteren in je agenda. Zonder dit nummer is het bestellen van een nieuwe sleutel een ingewikkelde en tijdrovende procedure.

Neem contact op met je dealerOpens an external link

Update maatregelen Covid-19

Ook in onzekere tijden staan we klaar voor jou, zodat jij veilig de weg op kan wanneer dat moet. Het kan ook in deze tijd voorkomen dat je Volkswagen bedrijfswagen toe is aan een APK, onderhoud, reparatie of dat je winterbanden nog gewisseld moeten worden. Je kan hiervoor nog steeds op afspraak bij ons terecht. 

We doen er alles aan om de service, zoals je die van ons gewend bent, zo goed mogelijk te realiseren. De gezondheid van jou en onze medewerkers staat daarbij voorop. Wij volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM.

Veelgestelde vragen over Sleutelservice