Nooddienst of pechhulp

Nooddienst & pechhulp

Acuut probleem

Wat is er aan de hand? Een probleem met de bedrijfswagen wil je uiteraard zo snel mogelijk verholpen hebben. Zo denkt de Volkswagen er ook over. Pech onderweg of je sleutel kwijt? Met de hulp van Volkswagen Bedrijfswagens ben je weer snel op weg. Lees meer over onze service bij acute problemen. 

Pech onderweg?

Bij pech bel je het gratis nummer 088 - 033 0109. Het maakt niet of je op je eigen oprit staat, ergens wil wegrijden na een klus of in Europa bent gestrand. Tip: sla het nummer op in je telefoon, dan ben je altijd zeker van hulpverlening door de dichtstbijzijnde Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Of een andere professionele hulpverlener in de buurt. 

Autosleutel kwijt?

Binnen 48 uur een nieuw exemplaar. In binnen- en buitenland. Wanneer je jouw autosleutels bent kwijtgeraakt, neem je contact op met je Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Zorg ervoor dat je de sleutelcode bij de hand hebt en stuur een kopie van je legitimatiebewijs en kentekenbewijs op. Binnen 48 uur ontvang je de nieuwe autosleutels.

Aanrijding of ongeval?

Ongeluk gehad?

Vind direct hulp. Vul online een schadeformulier in.

Breng jezelf en eventuele andere betrokkenen zo snel mogelijk in veiligheid. Indien nodig bel direct de hulpdiensten. Zorg dat de voertuigen veilig staan en gebruik een gevarendriehoek en alarmknipperlichten om ander verkeer te waarschuwen. Blijf in de buurt en verlaat de plaats van het ongeval niet zonder jouw gegevens uit te wisselen. Maak foto’s om bewijsmateriaal te verzamelen.

Meld schade direct onlineOpens an external link

Klein probleem of mankement?

Ongeluk gehad?

Ga voor Express Service. Zonder afspraak. Klaar terwijl je wacht.
Jouw Volkswagen bedrijfswagen is altijd in bedrijf. En dat moet ook, want mobiliteit is belangrijk voor jouw onderneming. Toch kan jouw auto onverwacht een klein mankement krijgen. Gelukkig helpt jouw Volkswagen Bedrijfswagens dealer je snel weer op weg met Express Service. Zonder afspraak.

Speciaal voor kleine reparaties.
Een kapot achterlicht, een lekke uitlaat, een beschadigde ruit of een dashboardlampje dat oplicht: op ieder moment kun je daarvoor zonder afspraak terecht bij jouw Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Reparaties die maximaal 1 uur duren voeren we direct voor je uit. Zo kun je snel weer op weg om joúw klanten te helpen.

Bel een dealerOpens an external link

Brandt er een waarschuwingslampje?

Waarschuwingslampje

Doorrijden of de dealer bellen?

Volkswagen Bedrijfswagens beschikt over een handige Service app die je vertelt wat je kunt doen bij een storing. Brandt er bijvoorbeeld een waarschuwingslampje? Met de app weet je meteen wat wijsheid is: doorrijden of de dealer bellen. Ook kun je er direct het schadeformulier invullen of een werkplaatsafspraak inplannen.

Download Mijn VW bedrijfswagen app voor Android.Opens an external link

Download Mijn VW bedrijfswagen app voor IOSOpens an external link

Disclaimer van NL

  • Om We Connect te kunnen gebruiken, heb je een Volkswagen ID-gebruikersaccount nodig. Log in via de We Connect-App met je gebruikersnaam en wachtwoord en registreer je wagen in jouw account. Voor We Connect Plus heb je tot 90 dagen na voertuigoverdracht om je bedrijfswagen te registreren op vwn.de/myVolkswagen of via de Volkswagen We Connect-app (beschikbaar in de App Store en Google Play Store) om de diensten volledig te kunnen gebruiken tijdens de overeengekomen kosteloze periode. Een geïntegreerde internetverbinding maakt het gebruik van de mobiele onlinediensten van We Connect mogelijk. De binnen Europa gemaakte datakosten worden gedragen door Volkswagen AG als onderdeel van de netwerkdekking met uitzondering van de Streaming & Internetdiensten en individuele In-Car Apps. Om gebruik te kunnen maken van de streaming- en internetdiensten, individuele In-Car Apps en de Wi-Fi-hotspot, kunnen data-abonnementen worden gekocht bij de externe mobiele communicatiepartner Cubic Telecom en worden gebruikt binnen de netwerkdekking in tal van Europese landen. Informatie over de voorwaarden, prijzen en ondersteunde landen is beschikbaar op vw.cubictelecom.com. Als alternatief kan de bestuurder internetradio en mediastreaming gebruiken via een mobiel apparaat (bijv. smartphone) dat als mobiele wifi-hotspot kan fungeren. In dit geval zijn de betreffende diensten alleen beschikbaar in combinatie met een bestaand mobiel abonnement tussen jou en je mobiele provider of met een afzonderlijk daartoe afgesloten contract en alleen indien dekking beschikbaar is. Afhankelijk van je mobiele abonnement kan voor gegevensuitwisseling via internet extra kosten in rekening worden gebracht (bijv. roamingkosten), vooral als je de dienst in het buitenland gebruikt. Om de gratis We Connect app te gebruiken heb je een smartphone met een geschikt iOS of Android besturingssysteem en een simkaart met data-optie nodig. Je hebt ook een geschikt mobiel abonnement nodig dat al bestaat of apart is geregeld met je mobiele provider. De beschikbaarheid van de individuele We Connect- en We Connect Plus-services die in de pakketten worden beschreven, kan van land tot land verschillen en is ook afhankelijk van het voertuig of de uitrusting. Deze diensten zijn beschikbaar voor de duur van de overeengekomen contractduur en kunnen tijdens de contractperiode onderhevig zijn aan inhoudelijke wijzigingen of zelfs beëindigd worden. Ga naar connect.volkswagen-we.com of vraag je Volkswagen dealer om meer informatie. Voor informatie over de voorwaarden van je mobiele telefoon kun je contact opnemen met je mobiele provider.