2.12.80.1, 2019-01-08 08:13:42
Car-net voor Volkswagen

Car-Net.

Met Car-Net is je Volkswagen bedrijfswagen altijd verbonden.

Onze mobiele online diensten.

De mobiele online diensten van Volkswagen Bedrijfswagens helpen je nog vlotter op weg dankzij de juiste en altijd actuele informatie. Volkswagen Bedrijfswagens biedt verschillende mogelijkheden, zoals Car-Net, waardoor je altijd verbonden bent. Ontdek de verschillende diensten en mogelijkheden.

De mogelijkheden.

image

Car-Net

Aanmelden voor Car-Net is mogelijk via het klantenportaal. Hier kun je ook de mobiel online diensten van Car-Net beheren en instellen.

Car-Net is beschikbaar op onderstaande modellen.

  • Caddy

  • Transporter

  • Crafter

  • Amarok

Technische voorwaarden

Met één van de volgende apparaten kun je Car-Net gebruiken in jouw bedrijfswagen. Beide apparaten ondersteunen Apple CarPlay™ en MirrorLink en in de toekomst ook Android Auto™.

Technische voorwaarden Car-net Discover Media en Discover Media Plus

De navigatiesystemen ‘Discover Media’ en ‘Discover Media Plus’. 2

Als je gebruik wilt maken van Car-Net Guide & Inform, kun je uit twee navigatiesystemen kiezen: ‘Discover Media’ en ‘Discover Media Plus’. Ze bieden de technische highlights van het radiosysteem ‘Composition Media’ aangevuld met een navigatiefunctie met 2D- en 2,5D-kaartweergave. Ook een tweede SD-kaartlezer en alle features om gebruik te maken van de mobiele onlinediensten van Car-Net zijn beschikbaar. 

Technische voorwaarden Car-net Composition Media

Het radiosysteem ‘Composition Media’.

Gebruik het optionele Car-Net App-Connect door jouw smartphone met een USB-aansluiting te koppelen aan jouw bedrijfswagen. Externe apparaten zijn ook aan te sluiten via Bluetooth of AUX-in. Het 6,33 inch touchscreen van de radio beschikt over een naderingssensor. Daarmee verschijnt het keuzemenu zodra ze signaleren dat een hand nadert. De geïntegreerde cd-speler speelt audio-cd’s. MP3’s en WMA-bestanden af. Een SD-kaartlezer geeft toegang tot nog meer kaartmateriaal of muziek. 

Verbindingstechnologieën

Een internetverbinding is met drie mogelijkheden tot stand te brengen, namelijk een WLAN-hotspot, een UMTS CarStick en App-Connect.

UMTS CarStick Volkswagen


WLAN
Voor Guide & Inform.

Verbindt de navigatiesystemen ‘Discover Media’ en ‘Discover Media Plus’ via de mobiele hotspot van jouw smartphone met het internet. Benodigd: een mobiel telefoonabonnement met een toereikend datavolume. 


UMTS CarStick
Voor Guide & Inform.

De UMTS CarStick maakt gebruikt van een afzonderlijke simkaart3 voor het creëren van een eigen WLAN-hotspot die niet afhankelijk is van de smartphone-verbinding. Alleen leverbaar voor het navigatiesysteem ‘Discover Media’.

USB Kabel voor App-Connect

USB-kabel.
Voor App-Connect.

Gebruik een USB-kabel om jouw smartphone met de radio- en navigatiesystemen van Car-Net App-Connect te verbinden. De kabel wordt bij de meeste smartphones meegeleverd. 

Meer service.