App-Connect
App-Connect
App-Connect

App-Connect

Bedien apps via de radio of het navigatiesysteem

Smartphones hebben voor elke gelegenheid een geschikte app. Met Car-Net App Connect kun je ze gebruiken voor praktische ondersteuning achter het stuur: bekijk geselecteerde apps op de radio of het navigatiesysteem en bedien ze eenvoudig met behulp van het touchpad of de bedieningselementen van jouw bedrijfswagen.

Volkswagen's "Composition Media" radiosysteem en de "Discover Media" en "Discover Media Plus"* navigatiesystemen ondersteunen MirrorLink™, Android Auto™ en Apple CarPlay™.

*Alleen verkrijgbaar in het pakket voor de Multivan Comfort-, Multivan Highline- en California Ocean- en Coast-modellen.

Kies uit drie mogelijke technologieën:

Car-Net App-Connect omvat de MirrorLink®, CarPlay™ en Android Auto™ -technologieën. De beschikbaarheid van deze technologieën kan van land tot land verschillen, controleer of de applicaties beschikbaar zijn voor jouw bedrijfswagen op de website van de aanbieder.

Vereisten voor App-Connect

Om jouw smartphone-apps met het touchscreen van jouw Volkswagen bedrijfswagen te bedienen, heb je een compatibele radio of een navigatiesysteem en een USB-kabel nodig.

Bedrijfswagens

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there