We-Connect

Met We-Connect is je Volkswagen bedrijfswagen altijd verbonden

Onze mobiele online diensten

De mobiele online diensten van Volkswagen Bedrijfswagens helpen je nog vlotter op weg dankzij de juiste en altijd actuele informatie. Volkswagen Bedrijfswagens biedt verschillende mogelijkheden, zoals We-Connect, waardoor je altijd verbonden bent. We-Connect (voorheen Car-Net) is een verzameling praktische diensten en handige apps voor jouw Volkswagen Bedrijfswagen.

Met We-Connect heb je altijd toegang tot de belangrijkste functies van jouw auto. Gemakkelijk via de app op je smartphone en tablet, of thuis vanaf de computer. Heb je nu Car-Net? Maak je geen zorgen, die diensten blijven ook gewoon bestaan. Deze vind je terug in We-Connect, of gewoon in het multimediasysteem van je Volkswagen. Ontdek de verschillende diensten en mogelijkheden. 

Inloggen Klantenportaal

Met de Guide & Inform diensten van We-Connect ben je beter geïnformeerd tijdens het rijden. Ontvang interessant nieuws tijdens jouw zoektocht naar een volgende bestemming of vind direct een beschikbare parkeerplaats. Maar dat is lang niet alles dat Guide & Inform te bieden heeft. Je vindt hier een overzicht van alle services.

Goed om te weten: Guide & Inform is de eerste drie jaar gratis. De drie jaar kosteloze gebruiksperiode begint bij de registratie of aanmelding in het Car-Net klantenportal. Na deze drie jaar is het mogelijk om tegen betaling gebruik te blijven maken van de services.

Veelgestelde vragen

We-Connect

Aanmelden voor We-Connect is mogelijk via het klantenportaal. Hier kun je ook de mobiel online diensten van We-Connect beheren en instellen. 
Bedrijfswagens

Your browser is outdated!

Please get a decent browser here or there