De Mijn Volkswagen bedrijfswagen app

Je hebt uit de hand. En je hebt in de hand.

Met de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app ben je altijd verbonden met je bedrijfswagen. De app geeft inzicht in je bedrijfswagen en houdt grip op je kosten. Zo rijd je tot 14% zuiniger met de rijstijlscore en heb je inzicht in zakelijke en privé gemaakte ritten. 

  • Rijd tot 14% zuiniger
  • Houd jouw ritregistratie bij 
  • Volg jouw bus op afstand
  • Betaal nooit teveel parkeergeld
  • En veel meer...

Mijn Volkswagen bedrijfswagen app

Nooit te veel betalen voor parkeren.

In samenwerking met Parkmobile betaal je jouw parkeerkosten gewoon via de app. Je krijgt een melding in betaald-parkeren-gebied en de betaling stopt automatisch als je na parkeren weer wegrijdt.

Vernieuwde Think Blue-score. Bekijk nu ook hoe zuinig je remt en optrekt.

De Mijn Volkswagen Bedrijfswagen-app helpt je nu nog zuiniger te rijden. Met de uitgebreide Think Blue-score heb je direct inzicht in hoe je remt en optrekt. Daarnaast ontvang je tips op basis van je rijgedrag.

 

Verbeterde ritregistratie . Nog meer informatie over jouw ritten.

De ritregistratie van Volkswagen Bedrijfswagens is nog verder verbeterd. Zo download je gemakkelijk fiscale rapportages en kun je nog meer informatie inzien over de gereden ritten.

Nu ook beschikbaar voor ouder​e Volkswagen Bedrijfswagens modellen

Heb je een Caddy, Transporter, Crafter of Amarok vanaf bouwjaar 2006 en is je auto voorzien van Volkswagen Bedrijfswagens module, dan kun je gebruik maken van de Mijn Volkswagen Bedrijfswagens app. Je kunt je auto eenvoudig koppelen aan de app middels de aanmeldprocedure in app.

Handig om te weten

Al jouw ritten in één duidelijk overzicht

De Mijn Volkswagen Bedrijfswagen-app biedt jou een duidelijk overzicht van al jouw gemaakte ritten.

Privé, woon-werk of zakelijk? Gewoon een kwestie van aanvinken.

Rijd jij ook privé met jouw bedrijfswagen? De Mijn Volkswagen bedrijfswagen app is ideaal voor het perfect bijhouden van jouw ritadministratie. Nooit meer gehannes met boekjes. 

Rittenregistratie abonnement. Alles in één overzicht voor slechts € 82.

De Mijn Volkswagen Bedrijfswagen app is hét handigste all-in-one rittenregistratiesysteem: dagelijks spaar je tijd en budget. Schaf de rittenregistratie aan via de Mijn Volkswagen Bedrijfswagen app voor € 82 excl. BTW per jaar.

Handig voor jouw aangifte. Geschikt voor de belastingdienst.

Download met één druk op de knop alle gegevens overzichtelijk in een overzicht. De document voldoet aan de eisen die de Belastingdienst stelt voor een correcte ritregistratie.

Think Blue-score. Weet hoe zuinig je rijdt.

Met de Think Blue-score in de Mijn Volkswagen Bedrijfswagen-app wordt zuinig rijden heel makkelijk. Je ziet in één keer wat jouw rijgedrag is ten opzicht van andere Volkswagen Bedrijfswagenrijders. Van het verbruik per kilometer tot aan jouw gemiddelde snelheid. Leer meer over zuiniger rijden en bespaar zo tot wel 14% op jouw brandstof.

Think Blue betekent bijdragen aan een duurzame toekomst.

Volkswagen Bedrijfswagens wil milieuvriendelijke oplossingen en producten ontwikkelen om milieubewust gedrag aan te moedigen. Think Blue gaat over meer verantwoordelijkheid op de weg en meer milieubewustzijn. Niet alleen in onze bedrijfswagens, maar overal en elke dag.

Hoe lager je brandstofverbruik, hoe hoger je scoort.

Zuiniger rijden wordt makkelijker met de Think Blue-score. Per rit zie je wat jouw score is op basis van je rijgedrag. Per dag kun je jouw score bekijken en vergelijken met anderen. Sta jij binnenkort op nummer 1?

Morgenvroeg tanken? Check thuis alvast hoeveel kilometer je nog kunt rijden.

Waarschijnlijk heel herkenbaar: Je komt er te laat achter dat je nog moet tanken. Met de Mijn Volkswagen Bedrijfswagen-app check je thuis hoeveel kilometer je nog kunt rijden. Je weet dus altijd tijdig of je moet tanken.

Even checken. Zeker weten of alles in orde is.

Je vindt jouw bedrijfswagen altijd overal terug.

Je weet soms niet zeker of jouw Volkswagen bedrijfswagen op slot zit. En dat met al het waardevolle gereedschap in jouw bus. Gelukkig kunnen de veiligheidsfuncties van de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app je direct geruststellen. Je hoeft de deur niet meer uit om het te checken. Waar je ook bent. Handig toch?

Zijn de deuren dicht? Open het dashboard van jouw app en je weet het. 

Met de Mijn Volkswagen Bedrijfswagen-app controleer je altijd en overal of jouw Volkswagen op slot staat. Zo hoef je alleen nog de deur uit als dit niet het geval is.

Uw Volkswagen in beweging?

De app meldt het direct. 

Als u het Bewegings Alert van de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app heeft ingeschakeld, krijgt u direct een melding zodra uw bedrijfswagen wordt verplaatst of de deuren ontgrendeld worden. Bijvoorbeeld in het geval van diefstal.

Onderhoud. Vermijd pech en word snel geholpen.

Met de Mijn Volkswagen Bedrijfswagen-app weet je altijd precies wanneer jouw wagen onderhoud nodig heeft. Je ziet ook de betekenis van een lampje dat plots gaat branden en wordt geïnformeerd over de apk die je binnenkort moet plannen. Toch gestrand met pech? Dank schakel je via de app direct de Volkswagen Bedrijfswagens Mobiliteitsservice in.

Wanneer welk onderhoud? De app weet het. Vergeet je agenda.

De Mijn Volkswagen Bedrijfswagen-app weet precies de leeftijd van jouw Volkswagen en hoeveel kilometer er op de teller staat. Zo help de app je eraan te herinneren wanneer het tijd is voor een servicebeurt. Ook nuttig: jouw dealer kan zelf tijdig contact opnemen.

Bandenspanning en accu ok? Ontvang updates van belangrijke functies.

Zie in één overzicht de actuele status van de belangrijkste functies van jouw bedrijfswagen, waaronder de verlichting, accu, bandenspanning en het remsysteem. De app meldt tijdig storingen en defecten zodat je niet met pech langs de weg komt te staan. Vanuit de app heb je direct contact met de Volkswagen dealer.

Tóch gestrand met pech? De hulpdiensten weten je feilloos te vinden.

De Mijn Volkswagen Bedrijfswagen-app toon jou je exacte locatie. Dit geef je door aan de hulpdiensten, zo vinden ze je snel. Bel via de app met de Volkswagen Bedrijfswagens Mobiliteitsservice om automatisch je locatie en een statusrapport te delen. Zo kan er alvast een diagnose worden gesteld.

Je browser is verouderd!

Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet optimaal gebruiken. Kies uit onderstaande browsers en download de laatste versie van jouw browser.