2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Sleutelservice helpt bij het kwijtraken van je sleutels

Sleutelservice.

Sleutelservice.

Binnen 48 uur een nieuw exemplaar. In binnen- en buitenland.

Wat te doen als je jouw sleutel kwijt bent?
Wanneer je jouw sleutels bent kwijtgeraakt, kun je het beste contact opnemen met de Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Geef jouw sleutelcode door en stuur een kopie legitimatie en kentekenbewijs op. Je ontvangt vervolgens binnen 48 uur jouw nieuwe autosleutels.

Tip: noteer het sleutelnummer.
Bij een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen worden altijd twee sleutels geleverd: één voor dagelijks gebruik en één reservesleutel. Er zit ook een zwart label bij jouw sleutel, waarop het sleutelnummer staat vermeld. Wij raden je aan dit label zorgvuldig te bewaren en het nummer bijvoorbeeld ook te noteren in je agenda. Zonder dit nummer is het bestellen van een nieuwe sleutel een ingewikkelde en tijdrovende procedure.

 

Veelgestelde vragen over Sleutelservice.

Neem contact op met de dichtstbijzijnde Volkswagen Bedrijfswagens dealer.

Het sleutelnummer. Hiermee kunnen wij de procedure opstarten om een nieuw exemplaar aan te maken.

Bij een nieuwe Volkswagen bedrijfswagen worden altijd twee sleutels geleverd: één voor dagelijks gebruik en één reservesleutel. Er zit ook een zwart label bij jouw sleutel, waarop het sleutelnummer staat vermeld.

Neem hiervoor contact op met jouw dichtstbijzijnde Volkswagen Bedrijfswagens dealer.

Meteen nadat je jouw sleutelnummer hebt doorgegeven, starten wij een speciale procedure en ontvangt je informatie over de kosten. In de meeste gevallen heb je binnen 48 uur jouw nieuwe autosleutel in je bezit.

Vanaf € 73,- excl. BTW en inclusief montage. De prijs is afhankelijk van het model Volkswagen bedrijfswagen waarin je rijdt. Hierin zijn niet alleen de kosten van de sleutel zelf, maar ook van het coderen van de software opgenomen.

Meer service.