2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Acuut probleem met je bedrijfswagen

Acuut probleem.

Acuut probleem.

Wat is er aan de hand? Een probleem met de bedrijfswagen wil je uiteraard zo snel mogelijk verholpen hebben. Zo denkt de Volkswagen er ook over. Pech onderweg of je sleutel kwijt? Met de hulp van Volkswagen Bedrijfswagens ben je weer snel op weg. Lees meer over onze service bij acute problemen. 

Pech onderweg - Snel weer op weg

Pech onderweg?

We helpen je snel weer op weg met de Mobiliteitsservice.

Bij pech bel je het gratis nummer 0800 555 70 00. Het maakt niet of je op je eigen oprit staat, ergens wil wegrijden na een klus of in Europa bent gestrand. Tip: sla het nummer op in je telefoon, dan ben je altijd zeker van hulpverlening door de dichtstbijzijnde Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Of een andere professionele hulpverlener in de buurt. 

 

Autostleutel kwijt

Autosleutel kwijt?

Binnen 48 uur een nieuw exemplaar. In binnen- en buitenland.

Wat te doen als je jouw sleutel kwijt bent?
Wanneer je jouw autosleutels bent kwijtgeraakt, neem je contact op met je Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Zorg ervoor dat je de sleutelcode bij de hand hebt en stuur een kopie van je legitimatiebewijs en kentekenbewijs op. Binnen 48 uur ontvang je de nieuwe autosleutels.

 

Wat te doen bij een ongeval

Aanrijding of ongeval?

Vind direct hulp. Vul online een schadeformulier in.

Breng jezelf en eventuele andere betrokkenen zo snel mogelijk in veiligheid. Indien nodig bel direct de hulpdiensten. Zorg dat de voertuigen veilig staan en gebruik een gevarendriehoek en alarmknipperlichten om ander verkeer te waarschuwen. Blijf in de buurt en verlaat de plaats van het ongeval niet zonder jouw gegevens uit te wisselen. Maak foto’s om bewijsmateriaal te verzamelen.

 

Express Service voor kleine mankementen

Klein probleem of mankement?

Ga voor Express Service. Zonder afspraak. Klaar terwijl je wacht.

Jouw Volkswagen bedrijfswagen is altijd in bedrijf. En dat moet ook, want mobiliteit is belangrijk voor jouw onderneming. Toch kan jouw auto onverwacht een klein mankement krijgen. Gelukkig helpt jouw Volkswagen Bedrijfswagens dealer je snel weer op weg met Express Service. Zonder afspraak.

Speciaal voor kleine reparaties.
Een kapot achterlicht, een lekke uitlaat, een beschadigde ruit of een dashboardlampje dat oplicht: op ieder moment kun je daarvoor zonder afspraak terecht bij jouw Volkswagen Bedrijfswagens dealer. Reparaties die maximaal 1 uur duren voeren we direct voor je uit. Zo kun je snel weer op weg om joúw klanten te helpen.

 

Branden van een waarschuwingslampje

Brandt er een waarschuwingslampje?

Doorrijden of de dealer bellen?

Volkswagen Bedrijfswagens beschikt over een handige Service app die je vertelt wat je kunt doen bij een storing. Brandt er bijvoorbeeld een waarschuwingslampje? Met de app weet je meteen wat wijsheid is: doorrijden of de dealer bellen. Ook kun je er direct het schadeformulier invullen of een werkplaatsafspraak inplannen.

Meer service.